Milk Thistle Dandelion Complex от Solgar

Solgar

Milk Thistle Dandelion Complex

12345    5/5  (2 гласували)
Разфасовка: 50 капсули
Съставки на продукта
6845 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12373

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначение:
Коренът от глухарче тонизира черния дроб и жлъчния мехур (повишава продукцията на жлъчка и контракциите на жлъчния мехур, което увеличава отделянето на жлъчка; намалява събирането на холестерол и мазнини в черния дроб). Той стимулира храносмилането чрез увеличаване на отделянето на храносмилатени секрети (слюнка, хидрохлоридна киселина и панкреатичните ензими).

Коренът от глухарче има диуретичен ефект (не елиминира калия от тялото като конвенционалните лекарства).

Той е богат хранителен източник – съдържа витамините: А, С, D, В комплекс (особено холин, който подпомага чернодробната функция) и много минерали.
Коренът от глухарче стимулира имунната система (чрез съдържащия се в него инулин – един от най-мощните природни имунни стимуланти, чиято функция се усилва от каротеноидите и витамин С също съдържащи се в глухарчето). Има и антибактериални свойства. Коренът от глухарче тонизира мастния метаболизъм.

Белият трън подпомага предпазването на клетките на черния дроб от вредни въздействия.
Подобрява детоксификационната и регенериращата функции на черния дроб.
Стимулира противовъзпалителните процеси и нормализира подмяната на кожните клетки в човешкия организъм.

Белият трън е антиоксидант и подпомага предпазването на клетките на човешкия организъм от вредното влияние на оксидантите (свободните радикали), които се образуват в околната среда (от ултравиолетовите лъчи, токсичните вещества в замърсеният въздух и цигареният дим), а така също се образуват в телата на хората при емоционален стрес, дишане, храносмилане, спортуване и сън.

Куркума подпомага противовъзпалителните процеси в организма.
Има противомокробно действие (антибактериално, антивирусно и антигъбично действие – включително към candida albicans, candida kruseii и candida parasilosis).
Куркума подпомага функциите на черния дроб и го предпазва от свободни радикали и токсични вещества.

Подпомага предпазването на клетките на човешкия организъм.
Куркума тонизира храносмилателната система. Предпазва стомашната лигавица, повишава оттичането на жлъчка в стомашно-чревния тракт и смилането на мазнините от храната.
Пикрориза е билка подпомагаща предпазването и възстановяването на черния дроб.

Тя е и мощен антиоксидант и подпомага предпазването на клетките на човешкия организъм от вредното влияние на оксидантите (свободните радикали), които се образуват в околната среда (от ултравиолетовите лъчи, токсичните вещества в замърсеният въздух и цигареният дим, в който има над 4000 химически съединения), а така също се образуват в телата на хората при емоционален стрес, дишане, храносмилане, спортуване и сън.

Шизандра тонизира черния дроб и подпомага предпазването му. Стимулира дейността на черния дроб и възстановяването му. Шизандра стимулира и нервната система; усилва скоростта на рефлексите и нервните отговори; подобрява мозъчната дейност/яснота. Адаптоген е - повишава толеранса към различни видове стрес (физически, психически и от околната среда) и увеличава физическата издръжливост.

Начин на употреба:
За възрастни от 1 (една) до 3 (три) капсули дневно по време на хранене или по указание от лекар.

* Стандартизираните билкови екстракти на компанията SOLGAR се получават чрез уникален процес, който включва идеологиите на традиционното билкарство и стандартизираната билкова технология. Чрез смесване на “сурови” билки, които нормално съществуват в природата с контролирани, концентрирани и “стандартизирани” билкови екстракти се гарантират постоянни и надеждни нива на активните билкови съставки. Резултатът е мощен първокачествен стандартизиран билков екстракт с всички открити в природата полезни и ценни качества на билките.

SOLGAR предлага най-качествените билки, които се намират в света.
Продуктът е подходящ и за крайни/строги вегетарианци.
Не съдържа захар, сол, жито/пшеница, мая, млечни продукти; изкуствени консерванти, оцветители и овкусители.

Ако сте бременна, кърмите, взимате лекарство/а или имате заболяване, моля консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 75 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Milk Thistle Dandelion Complex от Solgar

Solgar

Milk Thistle Dandelion Complex

Разфасовка: 50 капсули
6845 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
68.45 лв.
60.3 лв.