Подреди поЦенова граница:
Категории
Най-купувани продукти


Още за BSN

Bio-Engineered Supplements and Nutrition, Inc. (BSN) е основана през 2001-ва година и от тогава се превърна в световен лидер на пазара за спортни хранителни добавки, благодарение на непреклонната си посветеност при създаването на динамични, авангардни и ефективни продукти. Продуктите на BSN и самата марка са спечелили повече от 35 награди в областта на спортното хранене през последните 6 години, повече от всяка друга компания в индустрията. Невероятната класа на BSN е допринесла са създаване на милиони лоялни клиенти на марката, които включват хора от всякакви сфери на живота.

Обхватът на BSN е изключително голям и глобален с продукти, доставяни до над 40 000 търговци на дребно в САЩ и дистрибутори от над 90 страни по света. Разнообразната продуктова линия на BSN винаги е постигала резултати сред клиенти от най- различни демографски прослойки. По- голямата част от продуктите на BSN са достатъчно мултифункционални, че да задоволят потребностите на хора с най- различен начин на живот, което поставя BSN над конкуренцията, която се проваля в това. BSN се ангажира да достави хранителни добавки от най- високо качество до масовата аудитория чрез разширени канали за дистрибуция и иновативни партньорства.

BSN NO - Xplode - във версии AVPT и 2.0.


Независимо дали искате да имате повече мускули и сила или повече скорост и издържливост, BSN® знае, че сте на тренировка ден след ден... за да достигнете до ръба и да направите още една крачка към Вашата цел. Няма значение каква е тази цел – Вие заслужавате най-добрия предтренировъчен продукт, за да се справите с всяко предизвикателство. BSN® отговаря на тази нужда с най-мощната си формула – тя осигурява на всички атлети необходимото за постигане на реален напредък и преминаване на всички досегашни граници. Това е BSN NO- Xplode!

BSN Cellmass


“Новият и по – добър начин за допълнително получаване на креатин” .Бъдете в крак с времето! Вече знаете, че ако наводните мускулите си с креатин и глутамин веднага след тренировка и преди лягане ще натрупате маса по – бързо. Това помага да замените креатина и глутамина, изгубени по време на тренировките, като ускорявате възстановяването, придавате обем на мускулните си клетки и подобрявате формата и твърдостта като цяло. На кратко, ставате по- едри и по – силни по – бързо. Но знате ли, че има нов и по- добър начин да добавите креатин и глутамин, който може да ви даде всички гореспоменати облаги още по – бързо и с по – малко време и главоболия. Дори ще спестите пари. Най – накрая! Без повече ‘ тъпчене ‘ с креатин или захар! Всичко, от което имате нужда, е BSN Cellmass! Най-добрата креатинова матрица на пазара!

BSN Syntha 6


Невероятен протеин - матрица, какъвто не сте опитвали, това представлява, това представлява BSN Syntha 6!

Патентованата протеинова матрица състояща се от:

➡ Свръх пречистен суроватъчен протеин, съдържащ алфа – лакталбумин
➡ Неденатуриран алфа – и бета – казеин и казеинати
➡ Микрофилтриран суроватъчен протеинов изолат, съдържащ пептидни фракции от суроватъчен протеин
➡ Яйчен албумин
➡ Калциев казеинат
➡ Концентрат от млечен протеин

BSN Atro Phex


Най-силният термогенен, източник на енергия. Топи мазнините и за сметка на тях дава много сила, настроение и самочувствие; подтиска апетита и премахва задържането на вода, което е проблем за много жени, това е BSN Atro Phex!

BSN Nitrix


Напомпване от друго измерение! Ще видите вени, каквито не сте знаели, че имате!

Nitrix е първият и единствен всеобхватен съдо – мускулен разширител, действащ 24 часа - това е категория, зададена от самия Nitrix. Той превръща прозореца от 2 часа, през който мускулите са напомпани до съвършенство, във феномен, който променя телосложението през целия ден.
25