Подреди поЦенова граница:
Категории
Най-купувани продукти


Още за Muscle Meds

Иновации + Наука + Оптимално представяне = MuscleMeds


Стигнахме до нова ера в спортното хранене. Тази нова ера е свързана с MuscleMeds – една от връхните точки в науката при спортните добавки. MuscleMeds e Страхотна компания, която обединява страхотна производителност с най- добрите фармацевтични хранителни технологии. Чрез използването на най- напреднали научни изследвания и истински продуктови иновации, учените на MuscleMeds са разработили нови, патентовани технологии за драстично подобряване на спортното представяне.

Ние в MuscleMeds сме създали едни от най- вълнуващите продукти в спортната индустрия. Продуктовите иновации като фармадинамичната нутрацевтична хормонна манипулация и напредъка при термогенното изгаряне на мазнините с увеличане на силата поставят MuscleMeds пред конкуренцията. Откриването на 2-(nitrooxy) ethyl 2-amino-3-methylbutanoate - първата в света супер молекула на азотен оксид- и разработването на технологията за телешки протеин поставят MuscleMeds в собствена, по- висока категория. Сега, MuscleMeds отиде дори още по- наред със създаването на Core Red, най- свирепият продукт за преди тренировка, който света някога е познавал.

Какво по - добро свидетелство за класата на MuscleMeds от включването на невероятния културист от IFBB - Кай Грийн, към екипа на MuscleMeds? Ранната фаза на научни разработки използват Кай Грийн като тестов субект, което води до създаването на цяла гама от страхотни продукти на MuscleMeds, a “Хищникът” вече натрупа около 15 килограма чиста мускулна маса. Работата на Кай с екипа от учени на MuscleMeds и техните напреднали формула, помогна на масивното мускулно чудо да разбие конкуренцията и да спечели титлата в Арнолд Класик през 2009-та и 2010- та година.

MusleMeds ми помогна да развия пълния си потенциал като професионален бодибилдър” казва Кай Грийн, най-мускулестия културист в IFBB в наши дни. „Дължа много на хранителните добавки на MuscleMeds, с които стигнах най- високото ниво при изграждането на мускулна маса.”

MuscleMeds Hexaghen


Развитието на HEXAGHEN, първият по рода си перорално ефективен IGF-1 активатор, има за цел да създаде ново поколение чудовищни културисти. Учените са провъзгласили IGF-1, като "новият свещен Граал на мускулния растеж".

MuscleMeds Carnivor


ТАЙНИЯТ ТЕЛЕШКИ ПРОТЕИН, който Кай Грийн използва за да качи мускулна маса и да спечели 2009 и 2010 ARNOLD CLASSIC!

MuscleMeds Core Red


Пригответе се да достигнете едно ново ниво на експлозивни тренировки с екстремна сила, напомпване и интензивност!

MuscleMeds Creatine Decanate


Ефективността на креатина по отношение изграждането на мускулна маса и сила е доказана категорично. Креатинът е добавка №1 в бодибилдинга. Затова MuscleMeds създаде новия Creatine Decanate. Всяка доза от този продукт осигурява потентна доза свръх-пречистен микронизиран креатин монохидрат.