Подреди поЦенова граница:
Категории
Най-купувани продукти


Още за Muscle Pharm

Ние в MusclePharm имаме лайфстайл (начин на живот), който е сходен с вашия! Мотивиращата сила, която ръководи бизнеса на [b]MusclePharm е целеустремеността на мениджмънта на компанията. Хората в MusclePharm не са просто бизнесмени, те споделят начина на живот на своите клиенти. Ние в MusclePharm пренасяме целия си опит, мотивация и фокус, който сме имали като спортисти, за да изградим един бизнес, който носи ползи за всички любители на фитнеса и помага за задоволяването на всички потребности на спортиста!

MusclePharm Assault


Хранителна добавка, родила се след доста години старателни и усърдни проучвания и съдържа точно формулирана матрица от действащи компоненти за да "запали" мускулния растеж, да повиши неимуверно силата, концентрацията и да ви зареди до краен пределе с енергия и издръжливост. Минути след приемането на MusclePharm ASSAULT, ще започнете да усещате необикновените ефекти от продукта и ще ви отведе на ниво, недостигано от вас досега!

MusclePharm Battle Fuel


Учените от Muscle Pharm прекараха години в проучвания за всяка една съставка, за която се предполага, че вдига възможността на атлета за по - големи възможности. Muscle Pharm Battle Fuel е научно лабораторно доказан, че вдига в небесета нивата на тестостерон по безопасен начин и презарежда вашите тренировки по невиждан до момента начин.

MusclePharm Bullet Proof


Учените в Muscle Pharm разбират прекалено добре и отдават голямо вниамание върху качествения сън и че по време на него атлетите и бодибилдърите достигат до техния генетичен потенциал. Ето тези неща са ги накарали да отделят страшно много време и да сътворят перфектно балансирания продукт, който да възстановява тялото ви неимуверно бързо от физическите натоварния за да бъде то готово за следващата тренировка след по малко от 24 часа.

MusclePharm Combat


Със своята прецизно-формулирана бленда, съдържаща суроватъчен протеин концентрат, хидролизат, изолати, както и яйчен албумин и мицеларен казеин, MusclePharm COMBAT POWDER е СУПЕР храната за вашето тяло!

MusclePharm Armor-V


Перфектна смес от органични вещества, билки и натурални съставки, специално формулирана да захрани тялото ви с всичко, от което има нужда. MusclePharm Armor – V е изграден от чисти зеленчукови и плодови съставки, богати на антиоксиданти и системни оптимизатори, които ще ви помогнат да тренирате здраво, да бягате чисто, да се възстановявате по – бързо и да подобрявате ефективността си постоянно. Това наистина е витамин, който е предназначен за истинския атлет!

MusclePharm BCAA 3:1:2


Уникален патент в съотношение: 3 Леуцин, 1 Изолеуцин, 2 Валин, който е специално разработен да достави идеалните количества тези три аминокиселини през всички фази на мускулното развитие. Чрез тази формула, аминокиселините се отделят и преди, и след тренировка. MusclePharm BCAA минимизира мускулните щети и загубата на тегло, докато в същото време увеличава чистата мускулна маса!

MusclePharm Creatine


Креатинова матрица (5 вида креатин), която увеличава експлозивната енергия, ATP енергията и общата мощ. Ако искате максимална издръжливост, сила и мускулен растеж, то не търсете повече и се насочете към MusclePharm Creatine - оптималния креатин!

MusclePharm Glutamine


Повишава нивото на глутамин в организма чрез подобрено снабдяване, усвояване и бионаличност. Това в крайна сметка осигурява оптимално насищане на мускулната тъкан чрез изключителен набор от три чисти и многообразби глутаминови комплекса, които доставят значителна гама от ползи. MuclePharm Glutamine ви помага да се рехидратирате по- бързо и ефективно, а също така да се възстановявате перфектно дори от най- тежките тренировки.

MusclePharm ZMA Max


Насърчава по – дълбок и ефективен сън, за да се оптимизира възстановяването, ремонта на мускулна тъкан, производството на анаболен хормон. Освен това се повишават нивата на тестостерон и се засилва мускулният растеж.

MusclePharm Muscle Gel


Хранителна добавка под формата на гел, която подобрява способността на тялото да усвоява хранителни вещества, осигурява постоянен поток от нутриенти по всяко време, има облекчаващ ефект върху храносмилателната система и разбира се – има страхотен вкус!

MusclePharm Recon


Уникален и неповторим, несъздаван досега следтренировъчен продукт. Той Ви ПРЕЗАРЕЖДА, осигурява Ви отново с всичко необходимо и стимулира „НАДстрояването” на новата МУСКУЛНА маса! RECON е създаден да максимизира най-важния етап от тренировъчната програма на спортистите – следтренировъчната фаза, която наричаме „анаболен прозорец”.

MusclePharm RECON е формулиран да осигури на най-тежко трениращите атлети всичко необходимо за подхранване на възстановяването и растежа при всички ситуации. Всеки компонент на възстановяващата му композиция е предназначен за това, той е най-завършената възстановяваща формула. Не съществува друг продукт като RECON от MusclePharm!

MusclePharm Shred Matrix


Комбинира в себе си единствено и само най - нужните съставки за да ви даде всичко необходимо да получите образа, който желаете от години! Технология, която по два начина чрез няколко матрици атакува подкожните мазнини от всеки един ъгъл по най - бързия и ефективен начин, резултата е ФИЗИКАТА, която винаги сте желали!
25