Подреди поЦенова граница:
Категории
Най-купувани продукти


Още за MuscleTech

MuscleTech – истинска наука, истински резултати!


Безусловният ангажимент към науката и научните изследвания като средство при производството на най- добрите добавки в света е в основата на най- продаваната бодибилдинг марка в САЩ – MuscleTech, от самото и основаване през 1995 - та година.

Днес, MuscleTech е марка синоним на първокласно качество, топ продукти, които са номер 1 от десетилетия, включително MuscleTech Nitro-Tech® Hardcore Pro Series, MuscleTech Cell-Tech™ Hardcore Pro Series, MuscleTech naNO Vapor® Hardcore Pro Series, MuscleTech GAKIC® Hardcore, MuscleTech LEUKIC® Hardcore, MuscleTech CREAKIC® Hardcore, MuscleTech MASS-Tech®, MuscleTech MyoShockHSP™ и MuscleTech IntraVol™.

Разработката на тези продукти на възможно най- високо ниво е оставила наследство, с което ние в MuscleTech се гордеем, наследство, несравнимо по- голяма от това на конкуренцията.

Бюджет за научноизследователска дейност в MuscleTech


Част от всеки долар, похарчен за добавки на MuscleTech, се използва за финансиране на научни изследвания, чрез които се откриват нови и по - ефективни начини за увеличаване на чистата мускулна маса и сила, намаляване на телесните мазнини и подобряване на спортните постижения.

Ние от MuscleTech се ангажираме не само с водещи научни изследвания в индустрията, но и също така със защита на нашите открития с многобройни патенти, които помагат да се гарантира, че други компании не правят, използват или продават нашите патентовани формули MuscleTech. Крайната цел на това е вашето решение да бъде кристално ясно, когато става дума за избор между MuscleTech и някой подражател, който копира продуктите с лошо качество на пазара.

Ангажиментът на MuscleTech е да осигурява най-добрите добавки в индустрията


MuscleTech произвежда иновативни, висококачествени продукти, има над 30 американски и 50 международни патента, а освен това има в редиците си някои от най- големите спортисти в света.

Най- модерните изследователски лаборатории са на разположение на MuscleTech, а фитнес залата, с която разполага главния щаб на марката, и в която се изпробват на практика новите продукти, е една от най- модерните в света. Всичко е създадено с една цел - MuscleTech да бъде номер 1 света и да разработва най- добрите продукти, от които всеки клиент да е доволен!
25