Стакове Всички категории

Подреди поЦенова граница:
Категории
Най-купувани продукти


Още за Neo Botanics

ТЕРМА БИО-СПИРУЛИНА- единствената био сертифицирана и сушена на слънце спирулина, която се произвежда в Европа.

Защо да изберем точно ТЕРМА БИО-СПИРУЛИНА?

➡ Отглежда се органично и е единствената спирулина с БИО сертификат, произведена в Европа.

➡ Отглежда се в условия с изключително висок стандарт на хигиена, в чисти, минерални води в Терма, Нигрита в Гърция, за да се запазят всички ценни съставки.
➡ Отглежда се в затворени оранжерии, за да се избегне замърсяване. Само 3 от общо 80 производителя в света я отглеждат по този начин.
➡ Суши се на слънце (за разлика от всички други процеси, използващи спрей за сушене при температура над 85°C градуса), което е изключително важно, тъй като голяма част от ценните съставки на спирулина могат да живеят само на температура под 60°C.
➡ Използва се най-чиста форма на въглероден диоксид за разлика от повечето производители, използващи индустриално получен въглероден диоксид, който може да съдържа замърсители.
➡ Технологиченият процес на отглеждане на спирулина е резултат от повече от 40 годишни проучвания на Българската Академия на Науките.
 • Neo Botanics

  Bio Spirulina 334 mg

  Bio Spirulina 334 mg за хранителни режими
  180 Таблетки, 180 Дози
  43 лв.
  Купи

  Bio Spirulina 334 mg


  Категории: Здраве и тонус, Билкови екстракти
  Марка: Neo Botanics
  Разфасовка: 180 Таблетки, 180 Дози

  BIO Spirulina! Спирулина представлява едноклетъчно синьо-зелено водорасло, известно още като „Майчиното мляко на Земята” или „Протеиновата кралица”. Това се дължи на състава и действието й. А високата усвояемост на спирулина (95,1%) осигурява бързо абсорбиране на хранителните й вещества. ТЕРМА БИО-СПИРУЛИНА - важна за човешкото здраве заради високото съдържание на ценни хранителни вещества: ...
1