Подреди поЦенова граница:
Категории
Най-купувани продукти


Още за NOW Foods

*От 01.10.2013 година, по желание на официалния вносител на марката NOW Foods - услугата VIP Card не важи за продукти на тази марка.

Мисията на NOW е да предоставя висококачествени продукти и услуги, които да помагат на хората за един по- здравословен живот.

През 1948-ма година, в най - ранния етап от развитието на индустрията за хранителни добавки, предприемачът Пол Ричард плаща 900$ за покупката на Fearn Soya Foods, производител на зърно и бобови продукти от Чикаго. Това може да се счита за практическото начало на ера от шест десетилетия, в които NOW осигурява на своите потребители здравословни продукти на достъпни цени.

NOW все още е собственост на семейство Ричард, както е било и в самото начало. Ел Ричард официално дава старт на компаниятa NOW през 1968-ма година, а от тогава цялото семейство допринася за нейния успех.

През 1968-ма година, NOW е създадена с вярата, че доброто здраве не е лукс, достъпен само за богатите. За последните четиридесет години това се е превърнало в главната цел на NOW - да доставя възможно най- високото качество на цени, които може да си позволи всеки.

Днес, NOW е една от най- продаваните марки в магазините за здравословни храни, всепризнат производител, уважават от цялата индустрия и клиентите по цял свят. NOW е лидер в областта на здравословното хранене и развиване на иновативни методи в тази сфера. NOW расте постоянно в последните десетилетия, но едно нещо не се променя - нашата ангажираност да предоставим продукти, които позволяват на хората да водят по - здравословен живот.

NOW има редица награди в областта на здравословното хранене и индустрията с хранителни добавки, като трудно можем да изброим всички. NOW е една от малкото компании със собствено производство, собствени фабрики и инфраструктура. Ние от NOW не възлагаме на друг да върши нашата работа.

NOW се ползва с всички сертификати за най-високо качество, изисквани от законодателството в САЩ, включително GMP.

Доказателство за високото качество на продуктите на NOW са милионите доволни клиенти от цял свят, на които благодарим за безкрайната лоялност през годините!
25