Подреди поЦенова граница:
Категории
Най-купувани продукти


Още за PhD Nutrition

Мисията на PHD Nutrition


Мисията на PHD Nutrition е да доставя иновативни продукти в областта на спортното хранене, които имат страхотен вкус и водят до невероятни резултати.

PHD Nutrition е нещо повече от производител на качествени спортни добавки. Ние осъзнаваме, че силата на PHD Nutrition се крие е екипа ни, в рамките на нашите колетивни познания и умение да покриваме изискванията на нашите клиенти. PHD Nutrition инвестира в спортисти от Великобритания, от тийнейджъри до професионалисти, ние се стремим да растем като компания, както израстват и най- важните за нас- спортистите.

Ключът е образованието!


В екипа на PHD Nutrition има много атлети, така че разбираме от какво имате нужда, за да просперирате. Сериозните марки в индустрията със спортни добавки няма как да се конкурират, ако нямат истински експерти, които денонощно да проверяват ефективността на продуктовите линии на PHD Nutrition. От изключително значение за PHD Nutrition е да използва всяка възможност да информира клиентите си по най - подходящия начин, за да разберат от какво имат нужда и както трябва да използват.

Екипът от експерти на PHD Nutrition


Екипът от експерти на PHD Nutrition обикаля магазините за здравословно хранене във Великобритания, за да предлага безплатни мостри и да образова потребителите за качеството на продуктите на PHD Nutrition и за ползите, които те ще донесат за начина им на живот като спортисти.

PHD Nutrition взима работата си наистина на сериозно


PHD Nutrition търси съвършенство, както в рамките на нашата продуктова гама, така и при нашия екип от експерти. Ние доставяме резултати, които да се харесат на клиентите ни. Екипът на PHD Nutrition се вживява напълно в това, което прави, всички ние сме сериозни атлети и знаем за какво става въпрос.

Произведено във Великобритания от експерти!


Екипът от специалисти на PHD Nutrition разработва и проектира най- добрите и иновативни продукти, които могат да се купят. Нашите суровини се ползват с редица награди за високо качество.

Визията на PHD Nutrition за бъдещето


Инвестиране в спортистите и създаване на марка, която е номер 1 в света!