Подреди поЦенова граница:
Категории
Най-купувани продукти


Още за Scivation

Цел на Scivation


Изграждане на по - добри тела чрез наука и иновации!

Символ на Scivation


Поларис (Полярната звезда)

Символизъм


Поларис, позната като Полярната звезда, е символ на правилната посока, перфектен помощник за всеки, който се е изгубил и иска да намери правилния път в мрака.

Описание на марката Scivation


Scivation е една от най- добрите марки в индустрията с хранителни добавки. Scivation се ангажира да разработва продукти на несравнимо качество, формулирани с помощта на напълно ефикасни дози от активни съставки, доказали се научно. Всички продукти, разработени от Scivation, са произведени под строгия контрол на GMP и са подложени на тежки тестове за качество.

От началото на 2012 - та година, Scivation ще предоставя своите продукти за независимо изследване, за да докаже, че не съдържат забранени от WADA субстанции. Scivation активно подкрепя университетските изследвания в областта на практическата наука и приложната биохимия чрез многобройни лабораторни субсидии и дарения. Scivation е лидер в индустрията при предоставянето на приложима, експертна информация за потребителите, които се стремят към един по- здравословен и пълноценен живот.

Мисия на Scivation


Мисията на Scivation е да предоставя хранителните, тренировъчните и мотивационни инструменти, необходими за отключването на физиологичния потеницал на всички хора, които се стремят да водят начин здравословен на живот, изпълнен с физически натоварвания и спорт.

Scivation Xtend - възстановителен продукт номер 1 в света за последните години!


SCIVATION XTEND представлява прецизна комбинация от трите най-важни аминокиселини БЦАА (Леуцин,Изолеуцин,Валин) в доказаното съотношение 2:1:1. Към тях са добавени Глутамин, Цитрулин Малат и Витамин В6, които ще ви дадат енергията за да оползотворите максимално тренировките си, като същевременно спомагат за вашето възстановяване.Спомага за увеличеното производство на Аденозин трифосфат, ускорява протеиновия синтез.

Подходящ за добавяне към протеинови шейкъри или гейнъри. Най-продавания аминокиселинен и глутаминов продукт в САЩ. Носител на наградата на bodybuilding.com за най-добър BCAA и глутаминов продукт.

Scivation Novem


SCIVATION NOVEM е единствената система за нерво-стимулиране, мускулно изграждане и защитна формула, която да осигури максимална енергия и интензивност, така че да можете да преживеете най-екстремните тренировки и бързо ресинтезиране на ATP, буфериране на йоните и възстановяване на мускулите ви.

SCIVATION NOVEM също включва мощен антиоксидант в подкрепа на премахването на свободните радикали, бързо презареждане на активните мускулни клетки и оптимизиране на развитието на чистата мускулна тъкан, когато се комбинира с диета с ниско съдържание на въглехидрати и тежки тренировки.

Scivation Whey


Единственият протеин, който успя да оспори първенството на GOLD STANDART на OPTIMUM и според запитване във форума на bodybuilding.com печели в гласовете за предпочитан протеин!!!