Стакове Всички категории

Подреди поЦенова граница:
Категории
Най-купувани продукти


Още за USP Labs

USPLabs : Ултра качествени спортни добавки


От самото си основаване, ние от USPLabs пускаме на пазара хитови продукти без прекъсване, което ни утвърждава като водещ производител на най- модерните хранителни добавки. Тези, които искат най- доброто, без съмнение трябва да изберат USPLabs. В действителност, търсенето на продукти на USPLabs се разпространява като горски пожар и е причина гиганти като GNC и Vitamin Shoppe да изберат USPLabs, защото просто нашите клиенти ги принудиха! Не е ли това истинско доверие и висока оценка?

Как го правим в USPLabs?


Преди човек да може да разбере защо USPLabs се счита за компания от най- висок ранг, трябва да се образова как стават нещата в нашата индустрия.

Независимо дали става дума за най- малката или най- голямата компания за хранителни добавки, всеки продукт стартира от снабдяването със суровини. Може да имате най- добрите производствени мощности в света, но ако вашите суровини не са от най- високо качество, нямате шанс!

Научни изследвания


Можете да бъдете сигурни, че всеки долар, похарчен за добавки на USPLabs, се влага обратно в компанията за научни изследвания, развитие и инфраструктура с цел постоянно да се доставят най- иновативните и ефективни добавки на планетата!

Отдадеността към занаята позволява на USPLabs непрекъснато да произвежда добавки, които наистина работят!

USPLabs Anabolic Pump


Е нова категория в индустрията на хранителните добавки наричана още Selective Insulin Muscle Sensitizer накратко SIMS. Представлява субстанция стимулираща мускулните клетки да абсорбират по - добре глюкозата отколкото инсулина.

USPLabs Jack3d


Безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не иска?

USPLabs Modern BCAA


Ние от USPLabs ОБИЧАМЕ ВСАА... Проблемът е, че ние приемаме наистина големи количества от тях, а всички те съдържат големи количества изкуствени аромати и оцветители, от които получаваме главоболие, гадене, чувстваме се летаргично... освен това (и може би още по-важно) просто не можем да открием точното съотношение между трите ВСАА, което търсим... Затова ние направихме това, което правим най-добре – създадохме свой собствен продукт... Той се нарича USPLabs Modern BCAA™.

USPLabs OxyElite Pro


Представям ви фет бърнър, който може да се опише с две думи: „SUPER Thermogenic™”. Казва се „USPLabs OxyELITE Pro” и е тук, не за да ви помогне да отслабнете, а да подчертаете мускулите си на 100%!

USPLabs P - Slin


Новото предтренировъчно хапче ви позволява да ядете повече въглехидрати, да качвате нова мускулна маса и в същото това време да губите подкожни мазнини - всичко това ДОКАТО изживявате най - великото напомпване по време на тренировката през целия ви живот!

USPLabs Pink Magic


Един от най- добрите стимулатори на растежа на пазара! Искаме да бъдем напълно ясни – USPLabs Pink Magic не е за пичове, които тренират бицепс 6 пъти седмично и не знаят как да приклекнат, ако ги шибнеш през лицето...

USPLabs PowerFULL


Тест стимулатор от класа! Научно доказано е, че повишава производството на хормонa на растежа с най-малко 221% само с една доза! Чувствително увеличава производството на естествен тестостерон с най-малко 53%!

USPLabs Prime


Нужен ви е продукт, който е силно анаолен, все още не подтиска дори за миг собственото производство на тестостерон. Звучи сравнително лесно, но, то е така, поради причината, че вие четете не кое да е описание, а това на USPlabs - PRIME!

USPLabs Recreate


Не е поредният фет бърнар. USPLabs Recreate е специфично формулиран да надминава по ефективност и ефикасност забранените на пазара фет-бърнари като открива и унищожава мастните клетки.

USPLabs Super Cissus RX


За здрави стави и сухожилия! През последните 4 години бодибилдъри, атлети и всякакви други спортисти са повишили качеството си на живот използвайки рядък, но силен екстракт от билка, родом от Индия (Cissus Quadrangularis) - наричана още USPLabs Super Cissus RX™.

USPLabs Yok3d


С Yok3d на USPLabs дните с кухо, слабичко и плитко напомпване, които не допринасят с нищо към твоята истинска физика, са тотално и окончателно отминали. С този продукт ще постигнеш не само подобрена физическа производителност, но и чрез мощната вазодилатация ще подобриш значително транспорта на аминокиселини и глюкоза към мускулите... а това значи увеличен мускулен растеж и по-добро възстановяване... и (разбира се!) съвсем различен тип напомпване – мускулите са плътни и твърди, а не подути и подпухнали!
 • USP Labs

  3-in-1 Shaker & Fill-N-Go Funnel

  3-in-1 Shaker & Fill-N-Go Funnel за хранителни режими
  700 мл
  26 лв. 20 лв.
  Купи

  3-in-1 Shaker & Fill-N-Go Funnel


  Категории: Аксесоари
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 700 мл

  USP 3-in-1 Shaker Cup – Напълно революционен и иновативен, патентован шейкър от USP Labs! На пръв поглед това може да ви изглежда като всеки друг шейкър, който до сега сте използвали, не се заблуждавайте – това е звяр от друго измерение! Разработен от екип млади специалисти, тясно свързани в областта, този шейкър ще ви достави оптимална производителност и удобство. Никога повече няма да приемате...
 • USP Labs

  AminoLIFT

  AminoLIFT за хранителни режими
  241 грама
  51 лв. 37 лв.
  Купи

  AminoLIFT


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 241 грама

  ➡ Аминокиселини + Енергия + Фокус = USP Labs AminoLIFT! ➡ 0 калории, 0 въглехидрати, 0 захари ➡ Без глутен, без GMO ➡ ЧИСТА ЕНЕРГИЯ, ФОКУС, КОЦЕНТРАЦИЯ, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ➡ С уникален вкус на Диня и Плодов пунш Начин на употреба : В зависимост от килограмите ви и това колко е натоварена тренировката, приемайте 1 до 3 лъжички по време или около тренировката. ...
 • USP Labs

  AP 750 mg

  AP 750 mg за хранителни режими
  60 капсули
  95 лв. 76 лв.
  Купи

  AP 750 mg


  Категории: Сила и възстановяване, Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 60 капсули

  Anabolic-Pump е нова категория в индустрията на хранителните добавки наричана още Selective Insulin Muscle Sensitizer накратко SIMS. Представлява субстанция стимулираща мускулните клетки да абсорбират по - добре глюкозата отколкото инсулина. За разлика от инсулина, SIMS блокира пренасищането на глюкоза в мастните клетки докато промотира липолизата ( хидролизата на липиди ) Метаболитно, това е ра...
 • USP Labs

  Compound 20

  Compound 20 за хранителни режими
  120 капсули
  130 лв. 104 лв.
  Купи

  Compound 20


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 120 капсули

  Нова категория? Този уникален продукт трудно се вписва в определена категория, така че дълго време се опитвахме да му я подберем най- точно... Не можете да поставите това „лошо момче” в определени рамки. Пригответе се за изцяло нова категория, такава, която може да бъде използвана и самостоятелно, и като част от стака ви... категория „Страховита” Разбивка на формулата на Compound 20: N-Coumar...
 • USP Labs

  DAA 3K

  DAA 3K за хранителни режими
  120 капсули
  Очаквайте скоро!
  Купи

  DAA 3K


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 120 капсули

  USP Labs DAA 3k - потентна д-аспаргинова киселина! ➡ Най-мощният натурален стимулатор на тестостерон; ➡ Повишава мускулната маса и сила; ➡ Уплътнява мускулатурата; ➡ Подходяща е при качване на мускулна маса и при орелефяване; Начин на употреба: 4 капсули дневно с храна....
 • USP Labs

  EpiBURN Pro

  EpiBURN Pro за хранителни режими
  90 капсули, 90 Дози
  120 лв. 96 лв.
  Купи

  EpiBURN Pro


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 90 капсули, 90 Дози

  ➡Мощни качества по отношение на изгарянето на мазнини ➡Подобрява настроението, умствените процеси и фокуса ➡Увеличава енергията и забързва метаболизма ➡Помага за намаляване на апетита ➡Подобрява общото здраве EpiBurn Pro е един от най-продаваните продукти на USP Labs LLC и е един от най-обсъжданите продукти за горене на мазнини в индустрията. Ако потърсите в интернет за марката, ще видите, че пов...
 • USP Labs

  Jack3d - Advanced Formula

  Jack3d - Advanced Formula за хранителни режими
  250 грама
  100 лв. 58 лв.
  Купи

  Jack3d - Advanced Formula


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 250 грама

  JACK3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не иска? USP Labs Jack3D ви дава агресивна жажда и вещина да вдигате повече и повече тежести, да припомп...
 • USP Labs

  Jack3d - New CNS Formula

  Jack3d - New CNS Formula за хранителни режими
  230 грама
  80 лв. 68 лв.
  Купи

  Jack3d - New CNS Formula


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 230 грама

  ...
 • USP Labs

  Jack3d / OLD Version

  Jack3d / OLD Version за хранителни режими
  250 грама
  95 лв. 79 лв.
  Купи

  Jack3d / OLD Version


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 250 грама

  JACK3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не иска? USP Labs Jack3D ви дава агресивна жажда и вещина да вдигате повече и повече тежести, да припомп...
 • USP Labs

  JACK3D MICRO!

  JACK3D MICRO! за хранителни режими
  145 грама
  92 лв. 49 лв.
  Купи

  JACK3D MICRO!


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 145 грама

  !!! НАЛИЧЕН !!! "Тубата" на новият хит идва с 40 дози, при максимална доза на прием от две. Всяка доза е невероятните 3.65 грама и съдържа регулярните кофеин, цитрулин, аргинин, агматин и витамин С. Новите хитови съставки в Jack3d Micro се наричат Norcoclaurine HCL и 3,4-Dihydroxycinnaminc Acid. По всичко личи, че USP Labs са си написали домашното с добавянето на съставките като цит...
 • USP Labs

  Max REPS

  Max REPS за хранителни режими
  372 грама, 28 Дози
  80 лв. 56 лв.
  Купи

  Max REPS


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 372 грама, 28 Дози

  Usp labs представят най-новото си творение - MAX REPS. Името му говори достатъчно, но и връщайки се хронологически назад във времето няма да открием слаб продукт на бранда. Суплементът спада в категорията предтренировъчни продукти. В една доза продуктът съдържа 8 грама цитрулин малат. Това е двойно повече от предшественика му Modern Pre. Такова количество меко казано ще предизвика сериозна васкула...
 • USP Labs

  Modern BCAA + BIG SIZE

  Modern BCAA + BIG SIZE за хранителни режими
  1340 грама, 75 Дози
  175 лв. 129 лв.
  Купи

  Modern BCAA + BIG SIZE


  Категории: Аминокиселини
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 1340 грама, 75 Дози

  !!! НОВАТА ВЕРСИЯ !!! !!! СЕГА С ДОБАВЕНИ ЕЛЕКТРОЛИТИ !!! Не приемай нито една доза ВСАА преди да си прочел това от началото до края... Драги приятелю, Ние от USPLabs ОБИЧАМЕ ВСАА... Проблемът е, че ние приемаме наистина големи количества от тях, а всички те съдържат големи количества изкуствени аромати и оцветители, от които получаваме главоболие, гадене, чувстваме се летаргично... ...осве...
 • USP Labs

  Modern BCAA Plus

  Modern BCAA Plus за хранителни режими
  535 грама, 30 Дози
  90 лв. 54 лв.
  Купи

  Modern BCAA Plus


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 535 грама, 30 Дози

  !!! НОВАТА ВЕРСИЯ !!! !!! СЕГА С ДОБАВЕНИ ЕЛЕКТРОЛИТИ !!! Не приемай нито една доза ВСАА преди да си прочел това от началото до края... Драги приятелю, Ние от USPLabs ОБИЧАМЕ ВСАА... Проблемът е, че ние приемаме наистина големи количества от тях, а всички те съдържат големи количества изкуствени аромати и оцветители, от които получаваме главоболие, гадене, чувстваме се летаргично... ...осве...
 • USP Labs

  Modern BCAA Tablets

  Modern BCAA Tablets за хранителни режими
  150 Таблетки
  90 лв. 72 лв.
  Купи

  Modern BCAA Tablets


  Категории: Аминокиселини
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 150 Таблетки

  !!! MODERN BCAA ВЕЧЕ И НА ТАБЛЕТКИ!!! !!! ВСИЧКИ ЕФЕКТИВНИ СЪСТАВКИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, СЪБРАНИ В ЕДНА ТАБЛЕТКА !!! ➡ Новите правила за ВСАА ➡ съотношението от 8:1:1 да активира mTOR; ➡ да бъдат ултра-микронизирани ; ➡ да НЕ съдържат изкуствени оцветители ; ➡ да НЕ съдържат изкуствени ароматизатори ; ➡ да НЕ съдържат L-глутамин в свободна форма; ➡ да бъдат събрани в лесни за преглъщане...
 • USP Labs

  Modern CREATINE

  Modern CREATINE за хранителни режими
  186 грама
  62 лв. 48 лв.
  Купи

  Modern CREATINE


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 186 грама

  ...
 • USP Labs

  Modern PRE

  Modern PRE за хранителни режими
  339 грама
  105 лв. 85 лв.
  Купи

  Modern PRE


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 339 грама

  Usp labs представя новият предтренировъчен продукт Модърн пре...или както го наричат ALL IN! Човек като погледне за първи път листа със съставките и си мисли само едно: МЕГА ДОЗА! Да, това ни е подготвил екипа на Usp labs. Не само работещи съставки, но и концентрирани..пак да го кажем...мега доза!!! Доказателството: Цитрулин малат- в две мерителни лъжици-8 грама Очакван ефект: мрежа от вени по...
 • USP Labs

  Modern Protein

  Modern Protein за хранителни режими
  862.5 грама, 25 Дози
  85 лв. 68 лв.
  Купи

  Modern Protein


  Категории: Протеини
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 862.5 грама, 25 Дози

  ...
 • USP Labs

  Modern Protein

  Modern Protein за хранителни режими
  1863 грама, 54 Дози
  145 лв. 116 лв.
  Купи

  Modern Protein


  Категории: Протеини
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 1863 грама, 54 Дози

  ...
 • USP Labs

  OxyELITE Pro / OLD Version

  OxyELITE Pro / OLD Version за хранителни режими
  90 капсули
  100 лв. 79 лв.
  Купи

  OxyELITE Pro / OLD Version


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 90 капсули

  Слушайте сега, зеленият чай има МНОГО плюсове. Уникален антиоксидант, който е неизменна част от от арсенала на доста вдигачи. И да, някои учени го препоръчват, защото забързва метаболизма, но нека бъдем честни с вас – това няма да ви помогне да направите РЕЛЕФ! Баба ми го пие всеки ден от десетилетие насам и съм напълно сигурен, че няма „плочки”. Синефрин? - дори не започвайте с него. Не е ефек...
 • USP Labs

  OxyELITE Pro DMAA Free

  OxyELITE Pro DMAA Free за хранителни режими
  90 капсули
  99 лв. 67 лв.
  Купи

  OxyELITE Pro DMAA Free


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 90 капсули

  Слушайте сега, зеленият чай има МНОГО плюсове. Уникален антиоксидант, който е неизменна част от от арсенала на доста вдигачи. И да, някои учени го препоръчват, защото забързва метаболизма, но нека бъдем честни с вас – това няма да ви помогне да направите РЕЛЕФ! Баба ми го пие всеки ден от десетилетие насам и съм напълно сигурен, че няма „плочки”. Синефрин? - дори не започвайте с него. Не е ефек...
 • USP Labs

  OxyELITE Pro Powder

  OxyELITE Pro Powder за хранителни режими
  130 грама
  105 лв. 72 лв.
  Купи

  OxyELITE Pro Powder


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 130 грама

  Слушайте сега, зеленият чай има МНОГО плюсове. Уникален антиоксидант, който е неизменна част от от арсенала на доста вдигачи. И да, някои учени го препоръчват, защото забързва метаболизма, но нека бъдем честни с вас – това няма да ви помогне да направите РЕЛЕФ! Баба ми го пие всеки ден от десетилетие насам и съм напълно сигурен, че няма „плочки”. Синефрин? - дори не започвайте с него. Не е ефек...
 • USP Labs

  OxyELITE PROtein

  OxyELITE PROtein за хранителни режими
  2068 грама
  210 лв. 15750 лв.
  Купи

  OxyELITE PROtein


  Категории: Протеини
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 2068 грама

  USP Labs OxyElite PROtein - най-иновативният протеин от много години насам! USPLabs представя невероятен нов продукт, от който всички спортисти са изключително развълнувани - OxyELITE Protein! Голямото име съответства на страхотния ефект върху топенето на мазнини, който ще ни накара да се влюбим в OxyELITE Protein. Как протеинът на прах стимулира изгарянето на мазнините? Има два основни начи...
 • USP Labs

  PINK MAGIC Platinum

  PINK MAGIC Platinum за хранителни режими
  120 капсули
  125 лв. 9950 лв.
  Купи

  PINK MAGIC Platinum


  Категории: Хардкор продукти, Тестостерон стимулатори
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 120 капсули

  ...
 • USP Labs

  PowerFULL

  PowerFULL за хранителни режими
  90 капсули
  95 лв. 76 лв.
  Купи

  PowerFULL


  Категории: Тестостерон стимулатори, Хардкор продукти
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 90 капсули

  Без съмнение сте се нагледали на продукти, които твърдят, че ускоряват хормона на растежа. Обещават ви света, но вие знаете, че са пълен боклук! PowerFULL е нещо различно, защото наистина работи! ➡ Научно доказано е, че повишава производството на хормонa на растежа с най-малко 221% само с една доза! ➡ Чувствително увеличава производството на естествен тестостерон с най-малко 53%! ➡ Подобрява ...
 • USP Labs

  PRIME

  PRIME за хранителни режими
  120 капсули
  115 лв. 82 лв.
  Купи

  PRIME


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 120 капсули

  Само и единствено при нас цялата гама оригинални продукти на USPlabs - Fitness1.BG - официален вносител на марката за България! ➡ Как USPLabs PRIME работи? Това е интересен въпрос. Защото ние не намерихме доказателства за андрогенна дейност, ние вярваме, че имат анти-глюкокортикоидни ефекти, които предоставят възможност за увеличаване на мускулната маса, наблюдавани при USP Labs Prime. Може да...
25