Подреди поЦенова граница:
Категории
Най-купувани продукти


Още за USP Labs

USPLabs : Ултра качествени спортни добавки


От самото си основаване, ние от USPLabs пускаме на пазара хитови продукти без прекъсване, което ни утвърждава като водещ производител на най- модерните хранителни добавки. Тези, които искат най- доброто, без съмнение трябва да изберат USPLabs. В действителност, търсенето на продукти на USPLabs се разпространява като горски пожар и е причина гиганти като GNC и Vitamin Shoppe да изберат USPLabs, защото просто нашите клиенти ги принудиха! Не е ли това истинско доверие и висока оценка?

Как го правим в USPLabs?


Преди човек да може да разбере защо USPLabs се счита за компания от най- висок ранг, трябва да се образова как стават нещата в нашата индустрия.

Независимо дали става дума за най- малката или най- голямата компания за хранителни добавки, всеки продукт стартира от снабдяването със суровини. Може да имате най- добрите производствени мощности в света, но ако вашите суровини не са от най- високо качество, нямате шанс!

Научни изследвания


Можете да бъдете сигурни, че всеки долар, похарчен за добавки на USPLabs, се влага обратно в компанията за научни изследвания, развитие и инфраструктура с цел постоянно да се доставят най- иновативните и ефективни добавки на планетата!

Отдадеността към занаята позволява на USPLabs непрекъснато да произвежда добавки, които наистина работят!

USPLabs Anabolic Pump


Е нова категория в индустрията на хранителните добавки наричана още Selective Insulin Muscle Sensitizer накратко SIMS. Представлява субстанция стимулираща мускулните клетки да абсорбират по - добре глюкозата отколкото инсулина.

USPLabs Jack3d


Безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не иска?

USPLabs Modern BCAA


Ние от USPLabs ОБИЧАМЕ ВСАА... Проблемът е, че ние приемаме наистина големи количества от тях, а всички те съдържат големи количества изкуствени аромати и оцветители, от които получаваме главоболие, гадене, чувстваме се летаргично... освен това (и може би още по-важно) просто не можем да открием точното съотношение между трите ВСАА, което търсим... Затова ние направихме това, което правим най-добре – създадохме свой собствен продукт... Той се нарича USPLabs Modern BCAA™.

USPLabs OxyElite Pro


Представям ви фет бърнър, който може да се опише с две думи: „SUPER Thermogenic™”. Казва се „USPLabs OxyELITE Pro” и е тук, не за да ви помогне да отслабнете, а да подчертаете мускулите си на 100%!

USPLabs P - Slin


Новото предтренировъчно хапче ви позволява да ядете повече въглехидрати, да качвате нова мускулна маса и в същото това време да губите подкожни мазнини - всичко това ДОКАТО изживявате най - великото напомпване по време на тренировката през целия ви живот!

USPLabs Pink Magic


Един от най- добрите стимулатори на растежа на пазара! Искаме да бъдем напълно ясни – USPLabs Pink Magic не е за пичове, които тренират бицепс 6 пъти седмично и не знаят как да приклекнат, ако ги шибнеш през лицето...

USPLabs PowerFULL


Тест стимулатор от класа! Научно доказано е, че повишава производството на хормонa на растежа с най-малко 221% само с една доза! Чувствително увеличава производството на естествен тестостерон с най-малко 53%!

USPLabs Prime


Нужен ви е продукт, който е силно анаолен, все още не подтиска дори за миг собственото производство на тестостерон. Звучи сравнително лесно, но, то е така, поради причината, че вие четете не кое да е описание, а това на USPlabs - PRIME!

USPLabs Recreate


Не е поредният фет бърнар. USPLabs Recreate е специфично формулиран да надминава по ефективност и ефикасност забранените на пазара фет-бърнари като открива и унищожава мастните клетки.

USPLabs Super Cissus RX


За здрави стави и сухожилия! През последните 4 години бодибилдъри, атлети и всякакви други спортисти са повишили качеството си на живот използвайки рядък, но силен екстракт от билка, родом от Индия (Cissus Quadrangularis) - наричана още USPLabs Super Cissus RX™.

USPLabs Yok3d


С Yok3d на USPLabs дните с кухо, слабичко и плитко напомпване, които не допринасят с нищо към твоята истинска физика, са тотално и окончателно отминали. С този продукт ще постигнеш не само подобрена физическа производителност, но и чрез мощната вазодилатация ще подобриш значително транспорта на аминокиселини и глюкоза към мускулите... а това значи увеличен мускулен растеж и по-добро възстановяване... и (разбира се!) съвсем различен тип напомпване – мускулите са плътни и твърди, а не подути и подпухнали!
25