Стакове Всички категории

Fitness1.bg препоръчва

 • TITANIUM Pro Plex 5

  TITANIUM Pro Plex 5 за хранителни режими
  12495 лв. 9995 лв.

  TITANIUM Pro Plex 5


  Категории: Протеини
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 2000 грама, 74 Дози

  FA Nutrition Titanium Pro Plex 5 е протеинова матрица от най-висок клас съдържаща 5 различни вида протеин. Комплексният състав с фармацефтично качество има изключително важно значение в диетата на активно спортуващи и професионални атлети. Perfromance серията на FA Nutrition носи с името си безкомпр...
 • LevroWHEY SUPREME

  LevroWHEY SUPREME за хранителни режими
  12495 лв. 9995 лв.

  LevroWHEY SUPREME


  Категории: Протеини
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 2270 грама, 76 Дози

  Fitness1 Superstore предлага на вашето внимание LevroWheySupreme на Kevin Levrone Signature Series! Levrone Signature Series представляват революционни хранителни добавки създадени от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на Международната федерация по боди...
 • Whey Pure Fusion

  Whey Pure Fusion за хранителни режими
  97 лв. 7275 лв.

  Whey Pure Fusion


  Категории: Продукти с максимална отстъпка, Протеини
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 2300 грама

  ➡ Допринася за изграждането на стойностна мускулна маса ➡ Предпазва тъканта от катаболизъм ➡ Съдържа висококачествен суроватъчен протеин концентрат и CFM суроватъчен протеин изолат ➡ Ускорява възстановяването ➡ Засилва мускулния растеж ➡ Притежава отличен вкус и НЕ СЪДЪРЖА АСПАРТАМ ➡ Подсладен с SPL...
 • Monster Beef Protein

  Monster Beef Protein за хранителни режими
  110 лв.

  Monster Beef Protein


  Категории: Протеини
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 2200 грама

  ➡ Бърза доставка на всички необходими аминокиселини; ➡ Отлична хранителна стойност; ➡ Отлична разтворимост; ➡ Ниско съдържание на мазнини и въглехидрати; ➡ Лесен за храносмилане; ➡ Високо съдържание на всички важни минерали Amix Monster Beef е изграден от 90% ензимно хидролизиран (предварително раз...

Подреди поЦенова граница:
Подкатегории
Марка
Най-купувани продукти


Още за протеините...

Може би всеки е чувал думичката ‘протеин’, а вероятно минавайки край магазините за хранителни добавки е виждал и лъскавите примамливи кутии с протеин на прах. Виждали сме плакати с масивни културисти, рекламиращи даден протеинов продукт... всеки тайничко си е помислял колко ли по-добре ще се справя в спорта, ако пие протеин и дали всъщност е безопасно приемането му като хранителна добавка. Какво представлява протеинът на прах като хранителна добавка, какво съдържа, как се използва и как действа... могат да се зададат още доста въпроси. Нека поговорим малко за тези неща.

Какво е протеинът?


Протеините (‘белтъци’ и ‘белтъчини’ са синоними на този термин) са основна структурна и функционална единица на живата материя в Природата на тази планета. Ето основните им функции:

➡ структурна (изграждат клетките на тялото)

➡ регулаторна (различните механизми за сигнализация и реакция в организма, включително хормоналната дейност, функционират благодарение на свойствата на специфични белтъци)

➡ защитна (естествените съпротивителни сили и механизми на тялото се основават на действието на определени белтъци)

➡ каталитична (протичането на метаболитните процеси е тясно свързано с наличието, свойствата и активността на специфични белтъчини – ензимите)

➡ транспортна (протеини осигуряват трансфера на различни биологично активни вещества в тялото)

➡ двигателна (извършването на каквато и да е физическа активност е резултат от дейността на специфични белтъци)

Да обърнем внимание на химията за малко. Това е начинът да изясним някои подробности по-нататък. Протеините са биологично активни макромолекули, изградени от аминокиселини, свързани по между им с пептидни връзки в полимерни (полипептидни) вериги. Белтъците се характеризират с 4 нива на структурна организация, която е строго специфична и определя изключително разнообразните функционални свойства на техните молекули.

Под въздействие на фактори на околната среда белтъчната структура има свойството да се разрушава (денатурира) и изгражда отново (ренатурира). В състава на протеините влизат вида 20 аминокиселини, подредени в точно определена последователност, кодирана в молекулите ДНК. Броят на аминокиселинните мономери, съставящи белтъчните молекули, варира от няколко десетки до хиляди.

Какво е нужното количество протеин дневно?


Днес, заедно с храната, индустрията предлага и изключително разнообразен асортимент от протеинови хранителни добавки с всевъзможни комбинации от съставки, вкусове и с различно предназначение. Нуждите от протеин на всеки активен спортист са значително по-високи от тези при неспортуващ човек. Според препоръките на FDA дневният прием на протеин трябва да бъде около 0.8-1.0 g за всеки 1 kg телесна маса. Те, обаче, са базирани на 2000 калории дневен енергиен прием, а един активно спортуващ човек има далеч по-голям енергиен разход и съответно – нужда от повече енергия и градивен материал. По тази причина необходимият протеин при спортистите варира около 2-3 g/kg, при определени обстоятелства – и повече.

Разбира се, тук говорим за количество протеин дневно от всички източници – храна и хранителни добавки. Най-точна преценка за оптималното количество протеин може да се направи според конкретния хранителен и тренировъчен режим, както и в зависимост от поставените спортни цели. Важно е да се знае, че организмът има определен капацитет за усвояване на протеините и затова е препоръчително необходимото количество протеин за деня да се приема на няколко части (при всяко хранене). Приемането на прекомерни количества протеин може да доведе до стомашни неразположения, затрудняване на бъбречната дейност и нарушен баланс на чревната микрофлора.

Здравословният начин на хранене означава осигуряване на основното количество от необходимите белтъчини чрез приемане на подходяща храна. Препоръчително е протеиновите суплементи да доставят малка част от протеините за деня, но приемани в точно определени ключови моменти, те могат да окажат забележимо влияние върху метаболизма, спортните резултати, изграждането на мускулната маса и възстановяването й след натоварване.

Естествени източници на протеин


Практически всички храни съдържат някакво количество протеин, но с различна биологична стойност. Животинските източници съдържат пълен аминокиселинен набор, но при някои от растителните храни липсват определени аминокиселини и това ги прави непълноценни за човешкия организъм. Най-качествените животински източници на белтъчини са месо (включително риба), мляко и яйца. От растителните можем да отличим соята и конопа, но също така полезни белтъчини съдържат бобовите и житните култури, ядките. Здравословното хранене предполага основната част от необходимия протеин за деня да се подсигурява чрез храна и само малка част – от хранителни добавки.

Протеинът като хранителна добавка


Протеинът на прах (или т.нар. протеинова пудра) представлява хранителна добавка с високо белтъчно съдържание. Предназначението му е да улесни увеличаването на приеманото количество протеин като цяло, подаване на белтъчини в ключови моменти или в ситуации, в които няма възможност да се приема твърда храна. Някои продукти съдържат протеин само от един източник, произведен по определен технологичен процес. Други комбинират повече от един източник или протеини, произведени по различен технологичен процес (протеинова матрица / бленд).

Източниците на протеин могат да бъдат както животински, така и растителни. В областта на спортната суплементация най-широко се използват белтъчини с животински произход, т.е. съдържащите се в мляко, яйца и месо. От растителните източници като най-качествени могат да се посочат соята и конопът. Нека разгледаме малко по-подробно всеки от тях.

Млечни протеини


Суроватъчният протеин е може би най-използваният протеинов суплемент. Причина за това е неговото лесно и бързо усвояване (30-60 минути), при което в кратки срокове организмът си осигурява аминокиселините, необходими за правилното възстановяване и увеличаване на мускулната маса. Критичните моменти за приемане на суроватъчен протеин са сутрин (веднага след ставане от сън) и след тренировка, т.е. когато прекратяването на катаболитните процеси е приоритет. Този вид протеин се съдържа в млякото, съставлява около 20% от белтъчното му съдържание, което прави относително малко количество – около 5-6 g в 1 литър мляко. В зависимост от технологичния процес, чрез който се получават, можем да разграничим няколко вида суроватъчен протеин:

1. Суроватъчен протеин концентрат – получава се чрез филтрация, при което се отделят белтъчните фракции, които остават цели и запазват свойствата си. Този протеин, обаче, съдържа известно количество мазнини и лактоза, което може да бъде причина за стомашни неразположения при някои хора (лактозна непоносимост). Белтъчното съдържание в продукти, съдържащи този тип протеин обикновено е около 70-80%. Всичко това обуславя относително ниската цена на този протеин. Той е добър вариант за увеличаване на приеманото количество белтъчини при ограничени финансови възможности.

2. Суроватъчен протеин изолат – съдържа значително по-малки количества мазнини и лактоза, белтъчното съдържание е около и над 90%. В зависимост от технологията, по която се произвежда този тип протеин, различаваме:

➡ йоно-обменен протеин изолат – филтрацията и разделянето на фракциите се осъществява чрез пропускане на йони. Съдържа най-малко количество примеси спрямо другите суроватъчни протеини, но в процеса на получаването се отстраняват и някои важни пептиди (лактоферин, имуноглобулин, алфа и бета лакталбумин).

➡ микрофилтриран протеин изолат – произвежда се чрез микро и нанофилтрация при ниски температури. Съдържа всички биологично активни белтъчни фракции, като в същото време количеството на примесите е минимално. Произвеждането му е скъп процес, което се отразява и на цената му, разбира се, но е най-добрият суроватъчен изолат, който може да се купи. Нека не забравяме, че полученият по този начин протеин съдържа по-голямо количество от така важните за един спортист аминокиселини с разклонена верига (ВСАА).

3. Хидролизиран суроватъчен протеин – това е най-скъпият суроватъчен протеин, тъй като се произвежда от протеин с изключително високо белтъчно съдържание чрез процес на хидролиза. По този начин белтъчните макромолекули се „накъсват” на олигопептиди, което значително увеличава и улеснява неговата усвояемост. Всъщност това е най-бързо усвояемият протеин, защото предварителната му хидролиза елиминира нуждата разпадане на белтъчните макромолекули в организма – така се спестява времето и енергията за този процес. Този протеин се добавя към някои интра-тренировъчни продукти, за да подсигури бърз поток от аминокиселини към мускулатурата по време на натоварване.

Казеинът

е другият протеин с млечен произход и също има място във всеки суплементарен режим, независимо от целите му. Неговият аминокиселинен профил също е пълноценен. Този протеин се усвоява значително по-бавно (6-8 часа), но има по-силен антикатаболен ефект. Това е причината казеинът да е изключително подходящ източник на аминокиселини във всички моменти, в които бързото усвояване на белтъчини не е приоритетно. Образно казано – казеинът е идеален за моментите, в които бързо усвоимият суроватъчен протеин не е подходящ (обратното също е вярно). При усвояването на казеина притокът на аминокиселини е по-слаб, но значително по-продължителен – това го прави незаменим като компонент на последното хранене за деня (преди лягане). Така се постига мощен антикатаболен ефект и подобряване възстановяването на организма по време на нощния сън.

Яйчен протеин


Яйчният протеин е качествен и пълноценен източник на аминокиселини за човешкия организъм. По някои показатели превъзхожда останалите протеини, включително суроватъчния. Не съдържа лактоза (за разлика от млечните протеини), количеството на изключително важните аминокиселини с разклонена верига (ВСАА) в него е най-голямо. Скоростта, с която се усвоява, е средна спрямо тези на суроватъчния протеин и казеина – 2-3 часа (т.е. яйчният протеин се усвоява по-бавно от суроватъчния и по-бързо от казеина). Характерно за яйчния протеин е високото съдържание на аминокиселините аланин, метионин и цистин. Съдържа специфичен пептид, способен да регулира скоростта, с която този протеин преминава през храносмилателния тракт, т.е. потока на аминокиселини.

Телешки протеин


Телешкият протеин изолат се характеризира със значително по-големи количества аминокиселини спрямо другите източници (мляко, яйца, соя). Характерно за този протеин е естествено високото съдържание на креатин, което е предпоставка за мощен мускулен растеж и увеличена сила.

Соев протеин


Соевият протеин е обект на множество дискусии, тъй като според някои изследвания оказва влияние върху нивата на тестостерон при мъжете. Други изследвания опровергават това твърдение и затова няма на навлизаме в този спор. Във всички случаи соевият протеин е растителният протеин с най-близък аминокиселинен профил до този на протеините с животински произход. Той има висока усвояемост и може да бъде подходящо допълнение за всеки хранително-суплементарен режим, особено за вегетарианците. Има данни, че този протеин подпомага сърдечно-съдовата дейност и стимулира продуцирането на някои хормони, което оказва влияние върху ускоряването на метаболизма, изгарянето на мазнините и намаляването на холестерола. Соевият протеин съдържа много малко мазнини. В комбинация със суроватъчен протеин дава много добри резултати при натрупването на мускулна маса.

Конопен протеин


Конопът (Cannabis sativa) е отличен източник на протеин – той съдържа пълен набор аминокиселини (включително незаменимите и тези с разклонена верига) в подходящо съотношение. Не съдържа олигозахариди (които биха могли да причинят газове и стомашно неразположение), наситени и транс-мазнини, лактоза и глутен. Този протеин е качествен източник на незаменими мастни киселини (омега-3 и омега-6 в здравословното съотношение 3:1) и фибри. Предимства на конопения протеин са намаляването на холестерола и оптимизиране на кръвното налягане, подпомагане на имунната система и метаболизма като цяло. Изцяло растителен продукт, подходящ за вегетарианци, този протеин се усвоява много добре, богат е на антиоксиданти и ензими, представлява добро допълнение към суплементарния режим на всеки, който иска да увеличи белтъчния прием.

Нека обобщим на кратко:


➡ протеинът е основен хранителен макроелемент с решаващо значение за всеки спортист, независимо от естеството на натоварването, хранителния режим и поставените цели.

➡ протеинът е ресурсът, необходим на тялото, за поддържане на високо ниво на цялостния метаболизъм, за растеж и възстановяване на мускулната тъкан, за осигуряване на силата и издържливостта, обезпечаващи интензивната спортна дейност.

➡ протеинът под формата на хранителна добавка представлява бърз и удобен начин за оптимизиране на белтъчния прием, независимо от целите на тренировъчния и/или хранителния режим и при правилна употреба – без риск за влошаване на здравословното състояние.

Как да използваме протеиновите хранителни добавки най-ефективно?


➡ приемайте суроватъчен протеин сутрин (веднага след ставане от сън) и непосредствено след тренировка.протеинът е основен хранителен макроелемент с решаващо значение за всеки спортист, независимо от естеството на натоварването, хранителния режим и поставените цели.

➡ протеинът е ресурсът, необходим на тялото, за поддържане на високо ниво на цялостния метаболизъм, за растеж и възстановяване на мускулната тъкан, за осигуряване на силата и издържливостта, обезпечаващи интензивната спортна дейност.

➡ протеинът под формата на хранителна добавка представлява бърз и удобен начин за оптимизиране на белтъчния прием, независимо от целите на тренировъчния и/или хранителния режим и при правилна употреба – без риск за влошаване на здравословното състояние.

Как да изберем протеин под формата на хранителна добавка?


➡ съобразете източниците на протеин в добавката с хранителния и тренировъчния си режим, като се стремите да осигурите подходящ протеин във всички ключови моменти. Няма универсален протеин, всеки има своите предимства и недостатъци, оптимални начини и моменти за приемане.

➡ обърнете внимание на съдържанието на мазнини и въглехидрати, особено ако целите намаляване на телесните мазнини.

➡ обърнете внимание на подсладителите и ароматизаторите – аспартам и ацесулфам К са сред най-широко използваните подсладители, но употребата им не е съвсем безвредна (зависи от дозите, разбира се). Старайте се да предпочитате продукти, които са подсладени с естествени съставки (Stevia, например) и овкусени с натурални аромати. Можете да заложите и на неовкусен протеин, тъй като можете да му прибавите Stevia, какао, ванилия, канела или друг аромат по Ваш вкус, спестявайки си изкуствените субстанции и пълнежи.

➡ бъдете внимателни с прекалено агресивните реклами и нереалистични обещания на някои производители – такива продукти често са неоправдано скъпи и не предлагат нещо качествено различно. Заложете на доказани марки и бъдете реалисти.
при лактозна непоносимост се насочете към източници на протеин като яйца, месо и растения. Всички те не съдържат лактоза.

➡ съществуват протеинови продукти, обогатени с глутамин, ВСАА и/или креатин. При равни други условия те ще имат по-висока ефективност.
 • MUTANT

  100 Pro

  100 Pro за хранителни режими
  908 грама
  66 лв. 4620 лв.
  Купи

  100 Pro


  Категории: Протеини
  Марка: MUTANT
  Разфасовка: 908 грама

  Mutant Pro-100 е чист суроватъчен протеин с невероятен вкус, доставящ цели 25 грама белтъчини в доза. Щoм cтaвa въпpoc зa пoĸaчвaнe нa мycĸyлaтypa, вceĸи знae, чe e нyжeн пoвeчe пpoтeин! Mutant Pro-100 e cypoвaтъчeн пpoтeин cъc cтpaxoтeн вĸyc, нaиcтинa cтpaxoтeн. Koгa зa пocлeднo пиxтe иcтинcĸи пpoтeинoв шeйĸ c финa тeĸcтypa и нacитeн вĸyc? Oтдaвнa, нaли… Mutant Pro-100 идвa тoчнo нa вpeмe, з...
 • MUTANT

  100 Pro

  100 Pro за хранителни режими
  1810 грама
  118 лв. 8260 лв.
  Купи

  100 Pro


  Категории: Протеини
  Марка: MUTANT
  Разфасовка: 1810 грама

  Mutant Pro-100 е чист суроватъчен протеин с невероятен вкус, доставящ цели 25 грама белтъчини в доза. Щoм cтaвa въпpoc зa пoĸaчвaнe нa мycĸyлaтypa, вceĸи знae, чe e нyжeн пoвeчe пpoтeин! Mutant Pro-100 e cypoвaтъчeн пpoтeин cъc cтpaxoтeн вĸyc, нaиcтинa cтpaxoтeн. Koгa зa пocлeднo пиxтe иcтинcĸи пpoтeинoв шeйĸ c финa тeĸcтypa и нacитeн вĸyc? Oтдaвнa, нaли… Mutant Pro-100 идвa тoчнo нa вpeмe, з...
 • HAYA Labs

  100% All Natural Pea Protein Isolate

  100% All Natural Pea Protein Isolate за хранителни режими
  454 грама
  27 лв.
  Купи

  100% All Natural Pea Protein Isolate


  Категории: Протеини
  Марка: HAYA Labs
  Разфасовка: 454 грама

  100% All Natural Pea Protein Isolate нa HAYA LABS e виcoĸoĸaчественa пpoтeинoвa пyдpa cъc 100% pacтитeлeн пpoизxoд. Граxовият пpoтeин изoлaт щe ви пoмoгнe дa cи нaбaвитe нeoбxoдимoтo ĸoличecтвo пpoтeин зa дeня. Ocoбeнo пoдxoдящ cyплeмeнт зa cпopтиcти, ĸoитo нe ĸoнcyмиpaт живoтинcĸи пpoдyĸти. ➡ 100% Граxов пpoтeин изoлaт ➡ Изцялo c pacтитeлeн пpoизxoд ➡ Πoдxoдящ зa вeгeтapиaнци ➡ 0 гp мaзнини ➡ ...
 • HAYA Labs

  100% All Natural Rice Protein

  100% All Natural Rice Protein за хранителни режими
  454 грама
  28 лв.
  Купи

  100% All Natural Rice Protein


  Категории: Протеини
  Марка: HAYA Labs
  Разфасовка: 454 грама

  100% All Natural Rice Protein Unflavored нa HAYA LABS e пpoтeинoвa пyдpa cъc 100% pacтитeлeн и нaтypaлeн пpoизxoд – извлeчeн oт opгaничeн ĸaфяв opиз. Ocoбeнo пoдxoдящ cyплeмeнт зa cпopтиcти, ĸoитo нe ĸoнcyмиpaт живoтинcĸи пpoдyĸти, ĸaĸтo и зa тeзи, aлepгични или пpитeжaвaщи нeпoнocимocт ĸъм млeчни пpoдyĸти (лaĸтoзa), яйцa, coя и глyтeн, тъй ĸaтo оризовият пpoтeин нe ги cъдъpжa. ➡ 100% нaтypaл...
 • HAYA Labs

  100% All Natural Whey Protein / Organic Cacao

  100% All Natural Whey Protein / Organic Cacao за хранителни режими
  454 грама
  28 лв.
  Купи

  100% All Natural Whey Protein / Organic Cacao


  Категории: Протеини
  Марка: HAYA Labs
  Разфасовка: 454 грама

  HAYA LABS 100% Pure All Natural Whey Protein – Organic Cacao нa aмepиĸaнcĸaтa ĸoмпaния зa xpaнитeлни дoбaвĸи HAYA LABS e cypoвaтъчeн пpoтeин ĸoнцeнтpaт, cъдъpжaщ нaтypaлния пoдcлaдитeл cтeвия и имa нaтypaлeн вĸyc нa вaнилия. ➡ 100% cypoвaтъчeн пpoтeин ➡ Бeз acпapтaм и дpyги изĸycтвeни пълнeжи ➡ Подсладен cъc cтeвия ➡ Подпомага пoĸaчвaнeтo нa мycĸyлнa мaca ➡ Увeличaвa мycĸyлния pacтeж ➡ Лecнo paз...
 • SCITEC Nutrition

  100% Beef Concentrate

  100% Beef Concentrate за хранителни режими
  1000 грама
  51 лв. 4335 лв.
  Купи

  100% Beef Concentrate


  Категории: Протеини
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 1000 грама

  SCITEC 100% Beef Consentrate е висококачествена протеинова формула с чист телешки протеин, един от най-добрите изтичници на белтъчини, който осигурява всички ценни хранителни вещества, необходими на спортистите и активните хора, за да изградят качествен мускулна маса. Предимства: ➡ 100% телешки протеин концентрат ➡ Отличен източник на аминокиселини ➡ Обогатен с креатин ➡ Висока степен на усв...
 • SCITEC Nutrition

  100% Beef Concentrate

  100% Beef Concentrate за хранителни режими
  2000 грама
  89 лв. 7565 лв.
  Купи

  100% Beef Concentrate


  Категории: Протеини
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 2000 грама

  SCITEC 100% Beef Consentrate е висококачествена протеинова формула с чист телешки протеин, един от най-добрите изтичници на белтъчини, който осигурява всички ценни хранителни вещества, необходими на спортистите и активните хора, за да изградят качествен мускулна маса. Предимства: ➡ 100% телешки протеин концентрат ➡ Отличен източник на аминокиселини ➡ Обогатен с креатин ➡ Висока степен на усв...
 • MAXXWIN

  100% Beef Protein

  100% Beef Protein за хранителни режими
  1500 грама, 50 Дози
  9995 лв. 7995 лв.
  Купи

  100% Beef Protein


  Категории: Протеини
  Марка: MAXXWIN
  Разфасовка: 1500 грама, 50 Дози

  100% Beef Protein е уникален продукт, съдържащ висококачествен хидролизиран (предварително, фино разграден) говежди протеин, получен чрез съвременните технологии от най-доброто Аржентинското говеждо месо. Тъй като протеините се дисоциират (разграждат) ензимно, те се използват от организма за образуване на мускулна маса, веднага след прием. Благодарение на Хидролизираната (разградена до пептиди)...
 • Weider

  100% Casein

  100% Casein за хранителни режими
  1800 грама
  129 лв.
  Купи

  100% Casein


  Категории: Протеини
  Марка: Weider
  Разфасовка: 1800 грама

  Протеин формула с калциев казеинат за по-дълъг процес на освобождаване на аминокиселините. Tренировъчна фаза: • Изграждаща фаза • Фаза на натрупване • Фаза на дефиниция Характеристики на продукта: • Високо съдържание на протеин над 84% с чист казеин (ванилия)! • Съдържа протеини от чистия казеин • Високо антикатаболно въздействие • Кара да се чувстват по-пълноценно за по-дълго. • Скъсяване ...
 • Weider

  100% Casein

  100% Casein за хранителни режими
  500 грама
  37 лв.
  Купи

  100% Casein


  Категории: Протеини
  Марка: Weider
  Разфасовка: 500 грама

  Протеин формула с калциев казеинат за по-дълъг процес на освобождаване на аминокиселините. Tренировъчна фаза: • Изграждаща фаза • Фаза на натрупване • Фаза на дефиниция Характеристики на продукта: • Високо съдържание на протеин над 84% с чист казеин (ванилия)! • Съдържа протеини от чистия казеин • Високо антикатаболно въздействие • Кара да се чувстват по-пълноценно за по-дълго. • Скъсяване ...
 • Optimum

  100% Casein

  100% Casein за хранителни режими
  1816 грама
  132 лв. 109 лв.
  Купи

  100% Casein


  Категории: Продукти с максимална отстъпка, Протеини
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 1816 грама

  Понякога по-бавно е по-добре, особено когато става дума за скоростта на усвояване на даден протеин. Докато бързото усвояване на протеина е желателно само веднага след или преди тренировка, то забавеното усвояване е за предпочитане през останалата част от деня. Казеиновия протеин е Рh чувствителен, затова когато достигне киселинната среда на стомаха се превръща в съединение наподобяващо гел. ...
 • Optimum

  100% Casein

  100% Casein за хранителни режими
  907 грама
  7899 лв. 64 лв.
  Купи

  100% Casein


  Категории: Продукти с максимална отстъпка, Протеини
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 907 грама

  Понякога по-бавно е по-добре, особено когато става дума за скоростта на усвояване на даден протеин. Докато бързото усвояване на протеина е желателно само веднага след или преди тренировка, то забавеното усвояване е за предпочитане през останалата част от деня. Казеиновия протеин е Рh чувствителен, затова когато достигне киселинната среда на стомаха се превръща в съединение наподобяващо гел. ...
 • Optimum

  100% Casein

  100% Casein за хранителни режими
  454 грама
  44 лв. 34 лв.
  Купи

  100% Casein


  Категории: Продукти с максимална отстъпка, Протеини
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 454 грама

  Понякога по-бавно е по-добре, особено когато става дума за скоростта на усвояване на даден протеин. Докато бързото усвояване на протеина е желателно само веднага след или преди тренировка, то забавеното усвояване е за предпочитане през останалата част от деня. Казеиновия протеин е Рh чувствителен, затова когато достигне киселинната среда на стомаха се превръща в съединение наподобяващо гел. ...
 • EVERBUILD

  100% CASEIN BUILD

  100% CASEIN BUILD за хранителни режими
  908 грама, 27 Дози
  60 лв.
  Купи

  100% CASEIN BUILD


  Категории: Протеини
  Марка: EVERBUILD
  Разфасовка: 908 грама, 27 Дози

  ...
 • EVERBUILD

  100% CASEIN BUILD

  100% CASEIN BUILD за хранителни режими
  1820 грама, 56 Дози
  105 лв. 7875 лв.
  Купи

  100% CASEIN BUILD


  Категории: Протеини
  Марка: EVERBUILD
  Разфасовка: 1820 грама, 56 Дози

  ...
 • SCITEC Nutrition

  100% Casein Complex

  100% Casein Complex за хранителни режими
  920 грама
  55 лв. 4675 лв.
  Купи

  100% Casein Complex


  Категории: Протеини
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 920 грама

  ➡ Комбинация от различни форми на казеин ➡ С добавени аминокиселини ➡ Ензими за по-добро усвояване ➡ Бавноразградим протеин 100% Casein Complex е бленд от различни форми на казеин, бавноусвоим протеин, който е подходящ за прием преди лягане, след тренировка и между храненията. Казеинът се разгражда за дълъг период от време в тялото, което позволя аминокиселините да захранват повече време муск...
 • SCITEC Nutrition

  100% Casein Complex

  100% Casein Complex за хранителни режими
  2350 грама
  110 лв. 9350 лв.
  Купи

  100% Casein Complex


  Категории: Протеини
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 2350 грама

  ➡ Комбинация от различни форми на казеин ➡ С добавени аминокиселини ➡ Ензими за по-добро усвояване ➡ Бавноразградим протеин 100% Casein Complex е бленд от различни форми на казеин, бавноусвоим протеин, който е подходящ за прием преди лягане, след тренировка и между храненията. Казеинът се разгражда за дълъг период от време в тялото, което позволя аминокиселините да захранват повече време муск...
 • SCITEC Nutrition

  100% Casein Complex

  100% Casein Complex за хранителни режими
  5000 грама
  210 лв. 17850 лв.
  Купи

  100% Casein Complex


  Категории: Протеини
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 5000 грама

  ➡ Комбинация от различни форми на казеин ➡ С добавени аминокиселини ➡ Ензими за по-добро усвояване ➡ Бавноразградим протеин 100% Casein Complex е бленд от различни форми на казеин, бавноусвоим протеин, който е подходящ за прием преди лягане, след тренировка и между храненията. Казеинът се разгражда за дълъг период от време в тялото, което позволя аминокиселините да захранват повече време муск...
 • SAN

  100% Casein Fusion

  100% Casein Fusion за хранителни режими
  908 грама
  96 лв.
  Купи

  100% Casein Fusion


  Категории: Протеини
  Марка: SAN
  Разфасовка: 908 грама

  SAN 100 % Casein Fusion Изградете повече мускули: Всяка доза от 100% Казеин Fusion съдържа 25 грама протеин с постепенно освобождаване, 5.5 грама ВСАА-левцин, изолевцин, валин и 5 грама глутамин. За разлика от другите източници на протеин като суроватъчен или соев, мицеларният казеин и млечният протеин концентрат остават по-дълго време в организма Ви, като по този начин подхранват мускулите ви з...
 • SAN

  100% Casein Fusion

  100% Casein Fusion за хранителни режими
  2000 грама
  155 лв.
  Купи

  100% Casein Fusion


  Категории: Протеини
  Марка: SAN
  Разфасовка: 2000 грама

  SAN 100 % Casein Fusion Изградете повече мускули: Всяка доза от 100% Казеин Fusion съдържа 25 грама протеин с постепенно освобождаване, 5.5 грама ВСАА-левцин, изолевцин, валин и 5 грама глутамин. За разлика от другите източници на протеин като суроватъчен или соев, мицеларният казеин и млечният протеин концентрат остават по-дълго време в организма Ви, като по този начин подхранват мускулите ви з...
 • IronMaxx

  100% Casein Protein

  100% Casein Protein за хранителни режими
  2000 грама
  129 лв.
  Купи

  100% Casein Protein


  Категории: Протеини
  Марка: IronMaxx
  Разфасовка: 2000 грама

  ...
 • IronMaxx

  100% Casein Protein

  100% Casein Protein за хранителни режими
  750 грама
  59 лв.
  Купи

  100% Casein Protein


  Категории: Протеини
  Марка: IronMaxx
  Разфасовка: 750 грама

  ...
 • Body Attack

  100% Casein Protein

  100% Casein Protein за хранителни режими
  1800 грама, 40 Дози
  127 лв.
  Купи

  100% Casein Protein


  Категории: Протеини
  Марка: Body Attack
  Разфасовка: 1800 грама, 40 Дози

  ...
 • GERMA

  100% Egg Whites

  100% Egg Whites за хранителни режими
  500 мл
  595 лв.
  Купи

  100% Egg Whites


  Категории: Протеини
  Марка: GERMA
  Разфасовка: 500 мл

  Запознайте се с Белтъци Герма ➡ От Януари 2016г. продуктът може да бъде намерен на българския пазар ➡ Белтъци Герма са подходящи за активно спортуващи лица, хора със здравословен начин на живот и такива, които са на протеинова диета. Или казано направо - за всички, които ценят времето си и предпочитат да го оползотворят в тренировка, а не в чупене и разделяне на белтък от жълтък, тези за които ...
 • GERMA

  100% Egg Whites

  100% Egg Whites за хранителни режими
  1000 мл
  995 лв.
  Купи

  100% Egg Whites


  Категории: Протеини
  Марка: GERMA
  Разфасовка: 1000 мл

  Запознайте се с Белтъци Герма ➡ От Януари 2016г. продуктът може да бъде намерен на българския пазар ➡ Белтъци Герма са подходящи за активно спортуващи лица, хора със здравословен начин на живот и такива, които са на протеинова диета. Или казано направо - за всички, които ценят времето си и предпочитат да го оползотворят в тренировка, а не в чупене и разделяне на белтък от жълтък, тези за които ...
Зареди още
25