Tribulus Terrestris от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Tribulus Terrestris

12345    4.3/5  (21 гласували)
Разфасовка: 50 Таблетки, 50 Дози
Съставки на продукта
23 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 18069

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

     Минимун 45% съдържание на сапонини
     Повишаване нивата на тестостерон
     Увеличаване сексуалното желание и либидото
     Покачване на чиста мускулна маса и дефиниция
     Оптимизирани енергийни нива и хормонален баланс

Tribulus Terrestris е билка, известна още с името Бабини Зъби. Полезните свойства на Tribulus Terrestris са познати на знахарите и билколечителите от векове, а в последните десетилетия Tribulus Terrestris се утвърждава като един от водещите суплементи на пазара за спортисти. Тази билка "чудо”, която Pure Nutrition Ви предлага, може да бъде основата на вашия здравословен стак с полезните си свойства за хормоналния баланс или да бъде авангарда, който ще ви помогне да качите чиста и качествена мускулна маса.

Tribulus Terrestris е мощен тестостеронен стимулатор, който стимулира тялото да синтезира самостоятелно „царят” на хормоните в здравословни граници. За разлика от хормоналните препарати, които вкарват в тялото чиста форма на тестостерон, Tribulus Terrestris подпомага организма да го синтезира със собствени средства. Билката влияе върху секрецията на лутеинизиращия хормон в мъжките тестиси, който е прекурсор на свободния тестостерон.

Целият процес се осъществява в последователност, която е естествена за тялото и няма никакви странични ефекти. Този механизъм се задвижва от специфични растителни вещества, наричани сапонини. Като тестостеронен стимулатор, Tribulus Terrestris спомага за засилване на анаболните процеси в тялото – изграждане на нови тъкани. Освен покачване на мускулна маса, билката спомага за дефинирането и плътността на мускулите, както влияе и вирху силовите постижения.

Tribulus Terrestris има и редица здравословни и лечебни качества за мъжкия организъм. Tribulus Terrestris подпомага либидото и сексуалното желание, увеличава сексуалната издръжливост, използва се против импотентност и хормонални дисбаланси. Tribulus Terrestris оказва положителен ефект върху спермогенезата, спомагайки за производството и качеството на семенна течност.

Tribulus Terrestris въздейства цялостно върху тялото, като стимулира неговото възстановяване. Други положителни ефекти на билката са по-качествено наспиване, ускорен метаболизъм, адаптиране към стресови ситуации, цялостно възстановяване след тежки физически натоварвания.

Утвърден през десетилетията, Tribulus Terrestris е една от основните добавки, подходящи за професионални атлети и любители. Подходящ за комбиниране във всеки един спортен стак, Tribulus Terrestris Ви гарантира покачване на мускулна маса, сила, възстановяване и пълноценен сексуален живот. Вече не е нужно да избирате между железата и своята половинка. А защо не и двете... с пълен капацитет!

Начин на употреба : Приемайте 2-3 капсули дневно преди или с хранане. Приемайте на отделните капсули минимум през 8 часа.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Mighty
Mighty
19 Ноември 2015

Този, или на NOW?
Sotir Sotirov
Sotir Sotirov
28 Февруари 2015

Идеално, тъкмо стига за цикъл от 8 седмици, който е препоръчителния и като цена е доста добре :)
Toncho883
Toncho883
07 Февруари 2015

Използвам този трибулус и определено доста ми повдига либидото и повишава силовите ми постижения! :)
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 75 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Tribulus Terrestris от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Tribulus Terrestris

Разфасовка: 50 Таблетки, 50 Дози
23 лв.