Как да поръчам?


- Поръчката чрез Fitness #1 Superstore става изключително лесно, чрез няколко кликвания или обаждане на някой от телефонните ни номера изписани в сайта. Моля, попълвайте актуална информация, по възможност на кирилица, така контактa между нас и вас ще се осъществи по - бързо и по - качествено.

- Поръчките се потвърждават до 2 часа след пускането им. Изключение правят събота и неделя. Пратките пуснати тогава се потвърждават първия работен ден - Понеделник.

- Моля, при получаване на поръчката, проверете пратката си когато и самия куриер е при вас (дори да е без опция преглед. След заплащането й, може да я проверите пред куриера и при проблем да се свържете с нас и да напишете протокол в присъствието на куриера, ако стоката е увредена), тъй като ако има нарушение, то трябва да се констатира в негово присъствие.

Как се осъществява доставката?


- Доставката се осъществява в рамките на 24 часа за цялата страна. С цел да бъде максимално удобно на клиентите, Fitness #1 Superstore използва всички куриерски фирми. Най - предлочитани сред нашите клиенти са Speedy, заради точността и коректността при доставяне на пратките.

Работното ми време е плаващо и не знам какъв адрес да оставя?


- Може да изберете офис на някоя от куриерските фирми, откъдето в удобен за вас ден, час да вземете своята поръчка.

Заплаща ли се доставката?


- Доставката във Fitness #1 Superstore на хранителни добавки, фитнес аксесоари и литература е напълно безплатна. Изключение правят поръчките, които са на стойност под 40 лв. При тях клиентът заплаща доставка - 4лв (със Speedy). При всички поръчки на стойност 40лв. или повече (след калкулиране на отстъпките) доставката е безплатна с куриерска фирма Speedy!

!ВАЖНО! Доставка се заплаща, ако стойността на поръчката падне под 40лв след евентуалните отстъпки, които клиентът ползва.

Как се осъществява плащането?


- Плащането се осъществява чрез наложен платеж при получаването на праткатаили предварително, чрез дебитна/кредитна карта или PayPal.

Освен продукта, поръчан от мен, ще ме зарадвате ли с нещо друго?


Една от основните цели на Fitness #1 Superstore е да бъде иновативен, както вече сте забелязали многото нововедения, които го различават от останалите сайтове. При всяка поръчка над 30 лв, всеки потребител освен, че получава напълно безплатна доставка, получава и подарък от нас, всеки път.


При получаване на поръчката си получих бланка с отпечатан ваучер за отстъпка, как да го използвам?- Всеки ваучер с код VAR е с определени срокове на валидност, както и определени изключения в марките и продуктите, за които е валиден.

- Кода на този ваучер се въвежда в полето за промо код и може да се използва еднократно при следваща поръчка, както и само при продукти: които НЕ са включени в "Черен Петък", Коледна, Великденска, или друга празнична промоция с големи намаления и които не попадат в категории "Стакове" и "Продукти с максимална отстъпка" както и съобразено с отпечатаните под самия код изключения!

- Талонът "Happy Hour" важи за всички продукти без продуктите в категория "Стакове" и "Продукти с максимална отстъпка".

- ПРОМО КОДОВЕТЕ, които презентираме във всички социални мрежи важат само при достигане на сумата на поръчката, отбелязана в публикацията на самия промо код, без в тази сума да влизат продукти от категории "Стакове" и "Продукти с максимална отстъпка", както и такива с промоционално уикенд намаление от 40%-50%.

- За всички промоции, които са: 1+1 безплатно, 2+1 безплатно, 3+1 безплатно и т.н. НЕ важат отстъпки, без значение какви са те: ВИП карта, ПРОМО код, и/или друг вид отстъпка.

- Във всяка поръчка може да използвате само по 1 промо код. Промо код "HAPPY" или други промо кодове не важат 3A ПРОМО СТАКОВЕ и за продукти в категория "Продукти с максимална отстъпка".

- Тениската подарък, за определена сума на поръчката или към различни продукти се избира на случаен принцип от нас (освен, ако в сайта няма точно описан модел/щампа). Клиента може да посочи само размера.

- При Pricematch клиента не може да избере нито един от възможните подаръци.


ВАУЧЕРИТЕ се изписват в поле "ПРОМО КОД" и се отчитат като "ПРОМО КОД".

За всякакви въпроси или нередности, използвайте формата за контакт или може да сигнализирате на e-mail адреса ни: office@fitness1.bg, а за допълнителни желания или уточнения относно поръчката, използвайте полето за "Допълнителна информация" което се намира при финализиране на поръчката - под данните за "Адрес за доставка".

Всички ли продукти/поръчки се доставят до 24 часа?90% от поръчките се доставят до 24 часа. Някои вносители не са разположени в София, както и един от нашите складове, и е възможно да се забави доставката, НО НЕ ПОВЕЧЕ от 48 часа.

Поръчки, които са направени в събота и неделя или официален почивен ден се изпращат в първия работен ден от седмицата-понеделник или първия работен ден, след официалния почивен ден.

Кой ми доставя продуктите?


Продуктите ви доставя:

Дженеръл Груп ЕООД
Стара Загора, 6000
ул. Искър 31
М.О.Л. Красимир Гагъмов
BG201051366

Служебни телефони:

София:
0 897 01 45 67
0 895 65 66 58

Пловдив:
0 896 78 07 38

За да бъдеш номер 1 в спорта!
Fitness #1 Superstore!