Pure Synephrine от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Pure Synephrine

12345    4.4/5  (44 гласували)
Разфасовка: 100 капсули, 100 Дози
Съставки на продукта
32 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС



No.: 14081

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

     Добавка за изгаряне на мазнини
     Регулира апетита
     Повишава енергията и издръжливостта
     Засилва мастния метаболизъм

Synephrine е алкалоид, който се извлича от кората на цитрусовия плод Бергамот. Synephrine е стимулант, който има редица ефекти върху тялото, стимулирайки неговата работоспособност. Като функция, Synephrine е алтернатива на Ефедрина, но без неговите странични ефекти и негативи върху тялото.

Synephrine е мощен стимулант, който стимулира централната нервна система и сърдечната функция. Synephrine спомага за увеличаване на желанието за физическа активност, концентрацията, стимулира сетивата и засилва аеробния капацитет на тялото. Synephrine действа бързо и осигурява продължителен прилив на енергия, което го прави по-ефективен стимулант от кофеина. Synephrine влияе върху сърдечната дейност, като увеличава работния капацитет на сърцето, което позволява обработването на повече кислород и по-голяма аеробна издръжливост на тялото. Това прави продукта подходящ за всички аеробни спортове, в които издръжливостта е най-важна.

Synephrine влияе пряко върху процеса на горене на мазнини. Synephrine има термогенен ефект, увеличава температурат в тялото и ускорява метаболизма. Той влияе пряко върху мастния метаболизъм, като използва мазнините за енергия. Този процес е най-силен по време на тренировка, но продължава и когато тялото е в покой. Synephrine спомага за свалянето на излишните мазнини по напълно безопасен и здравословен начин. В същото време Ви дава повече енергия, издръжливост и желание за физическа активност. Това е ключът към едно здраво, стройно и атлетично тяло.

Начин на употреба : 1 капсула , 1-2 пъти дневно преди хранене. Не приемайте 6-8 часа преди сън. Най-ефективният прием е преди тренировка.



КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Даяна
Даяна
01 Септември 2016

Аз го изпозлвам като енергетик и ми действа чудесно. Все едно съм на ефедрин. Тренирам футбол и даже си имаме женска лига, това е една от любимите добавки на мен и съотборничките ми.
Sotir Sotirov
Sotir Sotirov
04 Май 2015

Ще се съглася със Paranoics! тази комбинация съм я пробвал и за 4 месеца свалих 14 кг......
Paranoics
Paranoics
15 Януари 2015

Работи много добре. Комбинацият от ***ин и синефрин при мен работи по-добре и от ефедрина.,
stacey
stacey
15 Август 2013

Поръчах си този продукт и днес чакам да пристигне. Имам само 1 въпрос - в нетренировъчни дни как да го пия и има ли нещо, което да е противопоказано докато го употребявам.(Ще го комбинирам с Vitabolic на мисля че беше на същата фирма)
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:



Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 75 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Pure Synephrine от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Pure Synephrine

Разфасовка: 100 капсули, 100 Дози
32 лв.