Flex Wheeler's Pro Line Multi Pak Pro от MEX

MEX

Flex Wheeler's Pro Line Multi Pak Pro

12345    3.8/5  (4 гласували)
Разфасовка: 30 Пакета
Съставки на продукта
52 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 17540

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

MEX Flex Wheeler's M-PAK PRO е спортна хранителна добавка, която осигурява пълен спектър от аминокислеини, витамини, минерали, антиоксиданти, микро- и фитонутриенти, за да задоволи потребностите на професионалните спортисти.

➡ Отличен хранителен профил
➡ Пълен спектър от хранителни вещества
➡ Подпомага възстановяването
➡ Подобрява спортните постижения
➡ Защитава мускулната маса
➡ Подпомага храносмилането
➡ Ускорява метаболизма
➡ Стимулира имунната система

Интензивното и продължително физическо натоварване се отразява върху цялото тяло. То създава необходимостта от специализирано хранене и ускорено възстановяване.
Недостигът на определени хранителни вещества може да предизвика негативни последици върху кожата, косата и ноктите, да доведе до загуба на мускулна маса, спазми, липса на енергия и да повиши риска от заболявания. Всеки витамин и минерал играе важна роля в хиляди биологични процеси, а дефицитът дори на един от тях може да предизвика нарушения в нормалните функции на организма.

MEX M PAK PRO осигурява всичко необходими хранителни елементи, като повишава физическия капацитет и подпомага спортните постижения. Този продукт ускорява възстановяването, повишава естествените защитни сили на тялото, стимулира сърдечната дейност, подобрява усвояването на веществата и укрепва здравето на мускулите и костите. Приемът на този уникален продукт намалява риска от претоварване и спира катаболните процеси, за да предпази тялото от загуба на мускулна маса. Освен това, благодарение на комплекса от пробиотици и храносмилателни ензими, той подпомага храносмилателната дейност.

Препоръчителен дневен прием:
Приемайте по 1 пакетче дневно с храна.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 75 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Flex Wheeler's Pro Line Multi Pak Pro от MEX

MEX

Flex Wheeler's Pro Line Multi Pak Pro

Разфасовка: 30 Пакета
52 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
52 лв.
45.81 лв.