Екстракт от листа на Коприва

Растението, което притежава силен противовъзпалителен ефект, но преди всичко подпомага правилното функциониране на простатата и пикочната система.

Екстракт от корен на Глухарче

Има силен диуретичен ефект, спомагащ за изхвърлянето на излишната водна задръжка. Добър източник на калий и богат на полифенолни съединения.

Екстракт от семена Гуарана

Популярен с високото си съдържание на кофеин, погрешно считан за добър диуретик. Гуараната обаче е много добър източник на теофилин и теобромин.

Екстракт от Енчец

Диуретик, използва се при възпаления на пикочните пътища, подпомага правилното функциониране на бъбреците и нормализира водния и електролитен баланс.

Екстракт от плод на Червена боровинка

Има множество приложения, при проблеми с пикочните пътища, възпаление на пикочния мехур, регулация на pH на урината и диуретичен ефект.

Екстракт от листа на Зелен чай

Ефективно подпомага процеса на изгаряне на мазнини, спомага за стимулирането на разграждането на мастните клетки и предотвратява повторното им разрастване.

Екстракт от Хвощ

Съдържа ценни полифенолни съставки и органични киселини. Използва се често при проблеми с уринирането, има диуретичен ефект и понижава кръвното налягане.