Chocolate Nut / 0 Calorie Syrup от Cheat Meal

Cheat Meal

Chocolate Nut / 0 Calorie Syrup

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Сосове и сиропи Подкатегории: Сосове и сиропи Разфасовка: 350 мл
-25%   1495 лв.
1121 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 35706

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Cheat Meal Chocolate Nut / 0 Calorie Syrup е сироп с вкус на шоколад с ядки, който ще завладее сетивата Ви още с първата капка!

Ако яденето на сладкиши е една от малкото радости в живота ви, но в същото време се опитвате да ограничите захарта във вашата диета, тогава си струва да помислите за Cheat Meal Chocolate Nut / 0 Calorie Syrup.

Благодарение на него ще постигнете висококачестен компромис - ще ядете вкусотии и същевременно ще ограничите дела на захарите и бързите въглехидрати в хранителния си режим.

Купувайки Cheat Meal Syrup, вече няма да ви се налага да ядете сухи палачинки или пайове, просто ги залейте с диетичния сироп и се насладете на несравнимия вкус.

Cheat Meal Chocolate Nut / 0 Calorie Syrup не съдържа въглехидрати, захари и калории!

Когато купувате продукт на Cheat Meal, вие се фокусирате върху продукт, който ще улесни поддържането на вашата фигур, като сладкишите вече няма да представляват проблем за вас.

Похапвайки любимите си ястия, обогатени с този сладък сос ще понижите нивата на нетърпеливост и стрес, предизвикани от промяната в храненето Ви! Чудесно е да придадете вкус на закуски и ястия, без да ги правите по-калорични.

Предимствата на Cheat Meal Chocolate Nut / 0 Calorie Syrup Syrup биват:

0 калории в доза от 5 мл;
Без захари;
Без въглехидрати;
Без манини;
Несравним вкус;
• Подходящ по всяко време;
• Съвместим с вашия хранителен режим;

Всеки, който ограничава захарта, въглехидратите и калориите като цяло, вече може да постигне излкючително лесно баланса, който търси, чрез страхотните сосове от Cheat Meal Nuitrition. Те се предлагат в толкова много различни вкусове, че със сигурност няма да ви омръзнат!

Благодарение на отличната си консистенция работи чудесно като добавка към студено кафе или горещ чай.

Използвайки Cheat Meal Chocolate Nut, можете да бъдете сигурни, че използвате продукт с отлично качество, който ще окаже добро въздействие върху начина Ви на живота. Не се отказвайте от диетата или хранителния си режим, заради нуждата си от сладкиши, яжте вкусно и без жертви.

Никога преди не е било толкова лесно да се спазва диета!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Chocolate Nut / 0 Calorie Syrup от Cheat Meal

Chocolate Nut / 0 Calorie Syrup

Категории: Сосове и сиропи
Подкатегории: Сосове и сиропи    Марка: Cheat Meal    Разфасовка: 350 мл
1495 лв.
1121 лв.