Стакове Всички категории

Hot_BloodeR


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Последни коментари


Ето и моето мнение за Hot Blood 2.0 - Какво да очакваме от 1 кутия=300гр.=15 тренировки ?
1.Вкус - Взех си червен портукал (защото не знаех и никога не съм опитвал гуарана) вкуса е много добър,сладникъв но не прекалено нещо като натурален сок,много приятен давам му 10/10.
2.Разтворимост - Разтворимоста му е добра,но като го разклатиш 1,2-пъти и като погледнеш дъното и изчака; 2,3 секудни се вижда как има леки отаявания,затова иска малко по-продължително разклащане затова му давам 8/10.
3.Енергия - Първоначално изпих половин доза за да проверя поносимостта на тялото си и получих доста голям прилив на енергия и желание за трениране,а на другия ден като изпих цяла доза (2 лъжички) направо ми изтръпна тиквата,затова тук му давам 10/10.
4.Напомпване - Напомпването ще го обясня с 3 думи - ПОМПИ КАТО КОМПРЕСОР 10/10.
Това е един уникален продукт спрямо цена-качество който го пробва няма да съжалява сега ще изчакам 1 месец и след това без да се замисля отново ще го поръчам.Поздрави :)

Публикувано в: Hot Blood 3.0
Hot_BloodeR
13 Ноември 2013

Взимам продукта от седмица,още от първата доза започнах да откачам.Като го свърша ще направя едно ревю според моето виждане. :)

Публикувано в: Hot Blood 3.0
Hot_BloodeR
27 Октомври 2013

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.