Стакове Всички категории

Даниел Василев


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Последни коментари


Много добър продукт препоръчвам го на 100%. Разтворимост, действие, продължителност на действие 10/10. Вкус .. за мен вкуса червен портокал и най-препоръчителен за тези, който са по- претенциозни... гуарана ( в момента го ползвам с такъв вкус) незнайно защо получих такъв вкус , като бях поръчал червен портокал, но това не е важно... нищо особено като вкус не е приятен. Сега, поне за мен прахообразните продукти е важно действието и ефекта след това не вкуса. Друго което ми направи впечатление , че е версия 3.0 както се казва
предните пъти като си го поръчвах беше 2.0. Новата "версия" очевидно поне за мен е категорично по-добра от старата като при това забелязах, че е добавен цитрулин малат и A-AKG. Повтарям се изключително добър за цена/качество. Спокойно може да се сравнява с продукти от 30-40лв. със същите дози.И най-вече е хубаво да се консултирате преди да го приемате ако не сте запознати.

Публикувано в: Hot Blood 3.0

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.