Стакове Всички категории

S.Stoyanov


Име: Стоянов
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Галерия


Последни коментари


Какви странични ефекти очакваш. Ако не предозираш всичко си е ОК. Ако те интресува по-подробно личните ми впечатления от продукта може д а видиш тук: https://www.youtube.com/watch?v=W_FoK667skc&list=UUYH3aXG4_JgIoAasiRxP-6Q

Публикувано в: ASSAULT XT Nitrate Formula
S.Stoyanov
10 Септември 2014

Ivo не пречи.Дори може да има по добри резултати. L-valine e амино киселина която дава енергия на тялото като подпомага горенето на запасените мазнини. Но да знаеш че ти трябват поне по 5 гр BCAA преди и след тренировка.
Overeem, за два дена как разбра че действа. И всичко що е Animal е Hardcore. Блъскан е с кофеин така, че не за чувствителни хора пробвай Shred Matrix.

Публикувано в: Animal Cuts
S.Stoyanov
10 Септември 2014

Бих ти казала нито едното. Това е препълнено с кофеин.Става лошо ми е лошо и не само на мен. Другото е пък сладка вода. Вземи си един Assault и ще видиш защото е топ продукт в света. ЗА повече https://www.youtube.com/watch?v=W_FoK667skc&list=UUYH3aXG4_JgIoAasiRxP-6Q

Публикувано в: Animal Rage Powder
S.Stoyanov
31 Август 2014

Може да се комбинира с всякакви пред тренировъчни продукти. Може да се пие по една доза на ден но е за предпочитане една преди и една след + глюкоза за по-добро усвояване.

Публикувано в: MP CREATINE
S.Stoyanov
31 Август 2014

Пили съм няколко дози в залата и ми хареса.Но това е точно насочено главно към напомпване. Мускулите ми бяха пред пръсване кожата ми стана тясна, но ако искате много сила и енергия Assault е за предпочитане.

Публикувано в: IRON PUMP
S.Stoyanov
31 Август 2014

Revenger като си решил да се правиш на професор да вземи да кажеш на всики в българия че това наименование азотен бустер е глупаво. Това е "пред тренировъчен продукт" и като такъв служи за повишаване на силата и издръжливостта. Що се отнася до растежа Иван, зависи само от теб. В Асалта има креатин и BCAA и двете засилват анопните процеси. Аз лично докато го пиех не забелязах свръх голям растеж но сила и енергия дава определено. Добави към него протеинов шейк два, три пъти на ден и ето ти растеж.

Публикувано в: Assault
S.Stoyanov
28 Април 2014

Тренирам по 6 дена в седмицата по 2-3 часа и кардио слагам и на работа ходя. Търси си извинения за мързела.

Публикувано в: Animal Cuts
S.Stoyanov
14 Април 2014

Много съм доволен от кератина. Супер се разтваря вкуса е страхотен. Има хубаво напомпване и дава сила. А за BCAA-то супер е комбинацията ама на 14 я не си да вай парите неща за добавки а хапвай здраво протеини и тренирай здраво.

Публикувано в: IRON CRE3
S.Stoyanov
10 Април 2014

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.