Стакове Всички категории

batjeko


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Последни коментари


Значи доста бърнери съм изпил и мога да кажа смело, че при мен няма друг с такова ОСЕЗАТЕЛНО действие. Изпих една капсула на гладно и след около 40 минути почна едно потене братче, не ми се говори и то само докато си седя зад компютара в офиса, не съм си мърдал пръста. Отделно не мога да спра да говоря имам ЯКО енергия мога да избия цяла казарма :) След обяд ще тренирам и не ми се мисли ще си взема десетина тениски...

Публикувано в: Black Fire
batjeko
20 Март 2014

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.