Стакове Всички категории

toshetoynwa


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Последни коментари


Ами няколко часа след тренировка ми се появяват и на другия ден са изчезнали..когато не го пия ги нямам....не ме сърбят,чудя се дали да продължа приема....

Публикувано в: Xtend Intra-Workout Catalyst!
toshetoynwa
15 Юни 2014

Консултант?

Публикувано в: Xtend Intra-Workout Catalyst!
toshetoynwa
13 Юни 2014

Моля за помощ..След като взимам по 1 доза по време на тренировка и вечер или на другия ден ми се появяват по 1-2 червени петна по тялото...мисля,че е нещо като алергична реакция към цитрулит малата...Кажете ми прав ли съм и дали да спра да приемам продукта? Мерси предварително

Публикувано в: Xtend Intra-Workout Catalyst!
toshetoynwa
13 Юни 2014

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.