Стакове Всички категории

warnage


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Последни коментари


кои е по добър този 2.0 NITRATE Formula или стария ( понеже гледам и че стария е малко по скъп ) обаче и като че в него има повече неща 4 гр бета аланин срещу само 2 тука там има и 6 гр бцаа докато тука са само 2 доколкото виждам в съставките на продукта и маи повечко креатин има в стария та кои от 2 та е по "добър"

Публикувано в: ASSAULT 2.0 /NITRATE Formula/
warnage
18 Ноември 2014

сигурно спамнах мн съобщения извинявам се за което (понеже бях забравил да си вляза в профила ) може ли да се смени Xtreme Creatine с Creatine HCL като ще доплатя някаква разлика и да ми кажете някаква крайна цена ( надявам се да е около 130 -1 или 2 лева) предварително благодаря за отговора

Публикувано в: FA AUTHORITY Basic Stack
warnage
15 Ноември 2014

даже и вие сте написали на български и сте залепили на капака че 2 лъжички са 13 г

Публикувано в: Xtend Intra-Workout Catalyst!
warnage
08 Август 2014

е как една лъжичка е 12.5 г като на опаковката пише 7 гр BCAA пер сервинг а после там където пише състава нали в доза пише че една доза е 14г тоест според мен има 60 лъжички в една опаковка което са 30 дози

Публикувано в: Xtend Intra-Workout Catalyst!
warnage
08 Август 2014

значи и аз имам един въпрос закупих си го с вкус на манго 420 гр на вкус бива като ефект е още рано да се каже та сега за въпроса като го отворих и намерих в него мерителната лъжичка на нея пише че е 18cc това 12-14 гр ли са , тоест дали цялата лъжичка пълна без връх реално е една доза понеже четох че дозата е 12-14 гр( тоест една лъжичка е равна на толкова ) и това означение на лъжицата в кубици ме изненада и ме кара да проявя съмнение

Публикувано в: Xtend Intra-Workout Catalyst!
warnage
06 Август 2014

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.