Стакове Всички категории

TheGift


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Последни коментари


Страхотни витамини от където и да ги погледнеш. Много добра комбинация от съставки, взел съм ги на баща ми да пие по 1 дневно и е много доволен. Препоръчвам!

Публикувано в: Adam Men's Vits
TheGift
18 Май 2015

Пил съм и на други марки и повече го усещам като иглички издържливост и т.н.

Публикувано в: Sports Beta-Alanine
TheGift
02 Май 2015

Безспорно най добрия продукт за Стави!

Публикувано в: Animal Flex
TheGift
01 Май 2015

Аз съм ползвал продукта и на мои приятели съм го препоръчвал и сме оставали много доволни от резултата. Сила, плътност, издържливост. Определено работи и ми харесва.

Публикувано в: PINK MAGIC Platinum
TheGift
28 Април 2015

Много интересен състав и марката не е никак лоша. Има ли го наличен и може ли да се поръча?

Публикувано в: HUMANOGROWTH™
TheGift
28 Април 2015

Наскоро опитах от щатския голд стандарт и трябва да призная че няма нищо общо с това което го продават в европа, а за жалост цената е като в щатите. Не бих дал отново толкова пари за този протеин.

Публикувано в: 100% Whey Gold Standard
TheGift
23 Април 2015

Много добър вариант за хора на стриктна диета, тези барове наистина са уникални по етикет и не случайно са толкова предпочитани в щатите.

Публикувано в: Quest Bar BOX - Ябълков Пай
TheGift
22 Април 2015

Този протеин и като цяло Арнолд серията е разочарование в световен мащаб. Навсякъде негативни отзиви от тях. Аз също съм пробвал няколко продукта и не останах никак доволен, с изключение на Iron Dream.

Публикувано в: IRON Whey
TheGift
21 Април 2015

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.