Стакове Всички категории

TurboDyr


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Последни коментари


Само да информирам хората. Продуктът съдържа "Vanadyl Sulfate" или Ванадил Сулфат. Този минерал е изключително добър напомпващ, НО е токсичен към черния дроб!!! Имайте го напредвид. Не говоря за предположения, а за кръвни изследвания на човек!!!

Публикувано в:
TurboDyr
13 Октомври 2017

Добър беше вкуса. Изглеждат като същите онези кухи вредни знаксове, но много добре пълнят за грамажа си. Бих ли си взел пак? Да!

Публикувано в: Protein Bites - Southern BBQ Chicken
TurboDyr
13 Юли 2016

Вкусни са! И не усещам захар.

Публикувано в: Protein Bar 70
TurboDyr
13 Юли 2016

По начало нямах желание да купувам този продукт, но поради факта, че Monster Amino не бяха налични, бях принуден да ги закупя. Да минем на мнението. Добър вскус (Ананас), добър състав, евтини, НО единственото нещо, което не харесвам е... като четох съставките, все едно беше като да чета етикет на кока-кола! Аспартам и т.н. Та още казано кофти подсладители... Все още бих предпочел да си взема Monster Amino...

Публикувано в: BCAA Engine 4:1:1
TurboDyr
16 Май 2016

Вскусен (Ягода), гъст...много приятен като се смеси с кисело мляко! Много добър, поне за мен :)

Публикувано в: Mutant Whey PACK
TurboDyr
08 Май 2016

Добър е! Моят е поръчан от САЩ, но реших че ще е добре да споделя и някое мнение тук. Дава енергия заради наличието на кофеин, но не се усеща да притиска глада (При употребата на 3 капсули на гладно сутрин, дневно!). При мен, ако не ям 30-60 мин. след използването, заопочват някои некомфортни "кафяви" ситуации.
Такава беше ситуацията при мен! При вас може да бъде друго!

Публикувано в: Shred Matrix
TurboDyr
06 Декември 2015

Ползвах този продукт. Енергията е голяма заради наличието на 400мг. кофеин. Глада се забелязва, но сякаш мога да издържа и без да ям!

Публикувано в: Hellburner Black Edition
TurboDyr
06 Декември 2015

Съдейки по концентрацията (на книга!) би трябвало да бъде добър! Грейпфрута не е от любимите ми вкусове, но за 10мл няма за какво да се притесняваме. И аз не съм забелязал особен ефект както пише "roco1990". Трудно ми е да изградя мнение за този продукт поради факта че ползвам и други суплименти, които доставят енергия!

Публикувано в: Liquid L-Carnitine 3000 mg + Green Tea
TurboDyr
06 Декември 2015

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.