Стакове Всички категории

Марин Александров


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Последни коментари


4 седмици пих бета стим на Рони Колман но не усетих кой знае какъв ефект. След това, четох за този продукт. Едва втора седмица го пия а съм - 3 кг. На някой може да му се стори малко, но като знам колко трудно свалям аз съм повече от доволен. Преди и от хербъл бърн бях доволен, но за килата ми тогава трябваше по висока доза.

Публикувано в: Black Fire

Отначало пих по 2 капсули и резултатът не ме задоволи. Един приятел ми обясни, че за моите килограми трябва да вдигна дозата..о, да! На 4 хапа вече е друго..потене, енергия..а килата започнаха да се стапят с всяка изминала седмица.

Публикувано в: Herbal Burn

Боцка яко...но мисля да вкарам и от аргинина на Пюр и да се изкъртя!

Публикувано в: Beta Alanine Powder

Почитател съм на аминокиселините. Пил съм на най-различни марки. До преди няколко години амино макс 8000 бяха любимите ми. Но тези определено ги превъзхождат. Толкова много левцин в една таблетка..възстановяването е скоростно.

Публикувано в: Amino 2000 + Leucine

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.