Стакове Всички категории

jivkomihov95


Име: Живко Михов
Пол: Мъж
Град: Нова Загора
Личен уебсайт: https://www.instagram.com/mihow_/
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Прогрес


Последни коментари


Консултант, може ли малко информация относно съдържанието на 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone в пакет? Четох изследвания, че оптималната доза е около 400 mg, но никъде не намерих за съдържанието му в Animal M-Stak.

Публикувано в: Animal M-Stak
jivkomihov95
Нова Загора, 18 Март

Ако пиете кафе, пийте го поне 2 часа след приема на креатин, защото кофеина неутрализира ефекта на креатина. Най-добре приемайте креатин на празен стомах след последното хранене за дена, освен ако не правите зареждаща фаза.

Публикувано в: Creatine Creapure
jivkomihov95
Нова Загора, 20 Октомври 2017

Много качествен продукт. Взимал съм 3 пъти от тази марка и съм много доволен. :)

Публикувано в: Creatine Creapure
jivkomihov95
Нова Загора, 10 Октомври 2017

Отдавна се каня да ги пробвам. Другия месец ще ги взема, че с тази работа на смени и трениране се усеща умора и липса на енергия.

Публикувано в: Animal Pak
jivkomihov95
Нова Загора, 14 Септември 2017

Много добър протеин. За 3-ти пореден път го взимам и съм много доволен. Вкус 10/10, разтворимост 10/10, качество 10/10. :)

Публикувано в: Pure Whey
jivkomihov95
Нова Загора, 20 Юни 2017

Протеина си е супер и вкуса му е хубав. Само ви трябват яки тренировки, качествена храна и почивка. Ще си поръчам пак. :)

Публикувано в: 100% SILVER WHEY
jivkomihov95
Нова Загора, 21 Ноември 2016

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.