Стакове Всички категории

wwwgiorgiobg


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Последни коментари


Страхотни ръкавици!Изключително качество на изработката!Пристигат в прозрачен калъф,удобен за съхранение!Размерите са точни!

Публикувано в: Basic Fitness Gloves
wwwgiorgiobg
преди 4 дни

Страхотен продукт,страхотен вкус и разтворимост!Дава нужната енергия,мотивация и всичко останало за една добра тренировка,определено си заслужава,не се колебайте,а го пробвайте!А за Fitness1.bg няма нужда да говорим.....както винаги изключително коректни,страхотен сайт....най-добрия!

Публикувано в: Xtreme NAPALM Pre-Contest
wwwgiorgiobg
14 Юни

Много бърза и точна доставка!Поръчах го с шоколадов вкус,отлична разтворимост и резултат!Пия по 25гр. преди и 25гр. след тренировка!Чудесна работа ми върши!

Публикувано в: MASS
wwwgiorgiobg
21 Май 2017

Бърза и коректна доставка!Много добра разтворимост,аз го разтварям в сок банан!Пия сутрин на гладно по 5гр. и след тренировка по още 5 гр. Като цяло съм доволен,нямам забележки!

Публикувано в: 100% Creatine
wwwgiorgiobg
21 Май 2017

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.