Стакове Всички категории

Консултант


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


В момента използвам


Последни коментари


Здравей Дани, това е хранителна добавка,която подобрява дневният ти аминокиселинен прием.Няма нужда от почивка и няма как да спре ефекта.Този ефект се състои в по-доброто възстановяване на мускулатурата ти и няма как да се придобие резистент срещу него ! Поздрави от екипа на FITNESS1.BG

Публикувано в: Xtreme BCAA 5000
Консултант
03 Ноември 2015

Здравей Дончо,приемът е описан горе в описанието 1-2 капсули 3 пъти на ден по време или веднага след хранене .Относно това дали ще има ефект,мога да кажа следното.Нивата на тестостерон след 25 години започват да намаляват,приемането на този продукт ще ги накарат да се качат до максимума,който сте произвеждали когато сте били на 18 години да кажем,резултата ще е смайващ,гарантирам ви,че ще се чувствате много добре !

Публикувано в: CORE Test
Консултант
19 Октомври 2015

Здравей Вили,от тези аминокислени има и още по-голяма опаковка от 500 капсули,която излиза много по- изгодно ! http://fitness1.bg/%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8/maxxwin/maxxwin-bcaa-promaxx-2-1-1-500c/

Публикувано в: BCAA ProMaxx 2:1:1
Консултант
15 Октомври 2015

Здравей Живко,вариантът е добър може да добавиш и таурин за по-добра концентрация и фокус !
Поздрави от екипа на FITNESS1.BG

Публикувано в: Caffeine Energy
Консултант
12 Октомври 2015

Здравей,Нестор! Насочил сте се към наистина много качествени и работещи продукти,можете да добавите и малко креатин,който ще спомогне качването на силата !

Публикувано в: Taurine 1600
Консултант
12 Октомври 2015

Здравей Добри,продуктът е идеален за трупане на чиста мускулна маса,бих ви посъветвал да го комбинирате креатин и BCAA.Като най-оптимални варианти посочвам следните 2 продукта http://goo.gl/IBhvHy и http://goo.gl/HDz3co

Публикувано в: 100% Whey Protein
Консултант
12 Октомври 2015

Здравей Joreto ,това е висококачествен протеин,който ще помогне за нарастването на мускулната маса ,чрез него ще имаш едно уникално възстановяване ,което само по себе си гарантира мускулен растеж !

Публикувано в: CORE WHEY
Консултант
16 Септември 2015

Здравей Ники ! Най-добрия ти вариант е да комбинираш продукта с креатин,който не е монохидрат за да не се задържи вода : пример http://goo.gl/f0I4lN i едни бцаа за по -добро възстановяване http://goo.gl/81Qe1s

Публикувано в:
Консултант
01 Септември 2015

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.