Стакове Всички категории

iskrenstefanov


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Последни коментари


Толкова ли ви затруднява да напишете кога ще го има????

Публикувано в: Kre-Alkalyn EFX Capsules
iskrenstefanov
02 Септември 2010

Понеже вече мн се обърках с всички различни мнения за тва питам кво ще кажете за тва? - "Кре-Алкалин се рекламира като най-стабилната и непревръщаща се в креатинин форма на креатина, но при сравнение с Креатин монохидрат е доказано, че нивото на конверсия на Кре-Алкалина в креатинин съставлява 35%, а на монохидрата под 1%. Следователно стабилността на Кре-Алкалина е 35 пъти по-малка, отколкото на Креатин монохидрат. До този момент няма доказателства, че Кре-Алкалин помага за увеличаване на мускулната маса, силата и спортните резултати."
"Една американска фирма насочи общественото внимание към отдавна познатия факт, че креатинът остава за по-дълго стабилен в течности с високо pH, отколкото в течности със средни стойности на pH. Вместо да прочетат отново патента (който не бе признат в Европа, понеже това е общоизвестен факт) и да се уверят, че “alcaine creatines” не са нищо повече от смесица от креатин монохидрат с евтин основен прах, по-голямата част от потребителите се оставиха отново да бъдат заблудени от американската маркетингова индустрия. Истината е, че алкалните креатини са само дотогава алкални, докато не попаднат в стомаха или не бъдат разтворени в киселинни течности, при което се оползотворяват точно като нормален креатин монохидрат, но за сметка на това струват много повече от него." ????

Публикувано в: Kre-Alkalyn EFX Capsules
iskrenstefanov
27 Юни 2010

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.