Стакове Всички категории

Madness


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Последни коментари


Очаквам(е) скорошно зареждане ^.^

Публикувано в: Kre-Alkalyn EFX Capsules
Madness
31 Юли 2010

Combat Powder или Syntha 6 ще се върже по-добре с Кре-Алкалин, с цел покачване на лични килограми и сила.Много се колебая, защото и Combat Powder и Syntha 6 имат много хубави ревю-та.

Публикувано в: Combat Protein Powder
Madness
29 Юли 2010

В съдържанието пише, че съдържа монохидрат - това значи ли, че няма смисъл от приема на друг креатин, отделно примерно етил естер или алкалин.

Публикувано в: Serious Mass
Madness
19 Юли 2010

За колко време стига малката опаковка и за колко голямата ?

Публикувано в: Serious Mass
Madness
18 Юли 2010

Една кутия от 250г за колко време стига ?

Публикувано в: JACK3D - Advanced Formula
Madness
17 Юли 2010

Значи, да разбираме, че продуктът е подходящ за качване на чиста ММ ?

Публикувано в: Syntha 6
Madness
12 Юли 2010

Значи изборът ми пада до Truemass в комбинация със Cellmass.И да попитам колко грама ми е приема на протеина за един ден ?

Публикувано в: True-Mass
Madness
07 Юли 2010

Здравейте, имам въпрос.Кой от двата продукта - TrueMass и Syntha 6 ще ми е по-полезен за качване на килограми и ММ съотвено в комбинация със CellMass.Поздрави за добрата работа и очакваме промоцийки :))

Публикувано в: True-Mass
Madness
07 Юли 2010

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.