Стакове Всички категории

vankoppp


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Последни коментари


ХАХАХАХХАХА ей не го взимай пално е с стероиди ще си сасипеш бъбреците. Верно че ще станеш много як ама за 39 лева не си заслужава да си сасипваш здравето. :Д :Д :Д Първо разучи и тогава не пиши такива уникални глупости :)))

Публикувано в: Hot Blood 3.0
vankoppp
11 Януари 2011

Здравейте,искам да попитам понеже сега е зима този продукт 1 кутия или 2 кутии анимал кътс ще е по силния вариянт за сваляне на мазнини при добра НВД. Причината е ,че в форумите чета ,че анимала затопля много тялото и е по подходящ за студения период от годината , а този на VPX за лятото , но е по силен в съставки.Моля за отговор. И до какви дни ще пристигне доставката, живея в Варна.Благодаря за отделеното време.

Публикувано в:
vankoppp
08 Януари 2011

Здравейте, много съм заинтересован от закупуването на продукта заради доброто ревю, но четох някаде че продукта можел да повлияе на потентността, но това било някога и бил забранен, та върпоса ми е дали този продукт е изчистен от тези прохормони и глупости ,защото не ми се рискува и дали ще се комбинира добре с анимал м-стак и ако да заедно или оттделно да ги пия благодаря предварително.

Публикувано в: Animal Stak
vankoppp
27 Ноември 2010

Мнения за продукта?

Публикувано в: NOXPUMP
vankoppp
30 Октомври 2010

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.