Стакове Всички категории

bLinK


Име:
Пол: Мъж
Град:
Личен уебсайт:
Предпочитан фитнес център:
Изпрати ЛС


Галерия


Последни коментари


334 делено на 2 = 167гр. 1 лажица. Айде някой на моя въпрос да отговори, че тая седмица сигорно ще поръчвам.. Serious Mass + Mp creatine - ДОБРЕ ЛИ Е ЗА КАЧВАНЕ НА КИЛОГРАМИ. 1 торба serious mass 16дена-ще го пия както е казано. А креатина ще го пия 2дози в нетрен. дни, а в тренировъчни 3дози - 2 преди трен и 1 след.

Публикувано в: Serious Mass
bLinK
04 Януари 2012

Извинете колеги пуснал съм въпроса и в друг продукт, но там никой не пише. Искам да питам дали ще е добре да съчетая serious mass със MP Creatine като креатина ще си го резделим с един приятел на половина. Стига за 2месеца като цяло (ако се пие на ден по 1път). Като го разделим на 2 за по 1месец. Мислим да го пием по 2пъти на ден следователно ще ни стигне за 15дни. В не тренировъчни дни 1доза след закуска и 1 доза след обед, а в тренировъчни 1доза 20-30мин преди тренировка и веднага след нея още 1доза. А Serrious Mass-а мислим да го взимаме както е казано на опаковката 2 пъти на ден = 1доза (334гр.) Един път към 11-12 сутринта и още един път към 5-6 следобед. Целта ни е да качим килограми и скоро мислим да поръчваме продуктите. Та искаме преди да ги поръчаме ако може някой да даде мнение дали е добра комбинацията за качване. Благодаря предварително :) Поздрави

Публикувано в: Serious Mass
bLinK
03 Януари 2012

SAFO, пак даваш тъп коментар с извинение. Това си го пише по-горе.. Моят въпрос е добре ли ще е да го разделим с fr и да го пием по 2пъти на ден за да може точно да стане за всеки по 15дена! Също така ше си вземем по 1 торба serious mass, която стига за 16 дена. И тъка докато пием едното да пием и другото, а не да пием само креатин. Целта ни е да качим килограми. Та питам се добре ли е комбинацията за качване ?

Публикувано в: MP CREATINE
bLinK
03 Януари 2012

Честита нова година на всички, особено на екипа на fitness1. Пожелавам им по-успешна година от предишната :P и здраве на целия екип.
Ще се радвам и някой да ми отговори на горния коментар :)

Публикувано в: MP CREATINE
bLinK
02 Януари 2012

Аз мисля да го разделя с един приятел на половина като и двамата ще го съчетаем с Serious mass, който стига за 16дни. Мислим да го пием по 2 пъти на ден: в не тренировъчни дни 1доза след закуска и 1 доза след обед, а в тренировъчни 1доза 20-30мин преди тренировка и веднага след нея още 1доза. А Serrious Mass-а мислим да го взимаме както е казано на опаковката 2 пъти на ден = 1доза (334гр.) Един път към 11-12 сутринта и още един път към 5-6 следобед. Имаме за цел да качим килограми. Как мислите дали е добра комбинацията. Дайте мнения :)

Публикувано в: MP CREATINE
bLinK
28 Декември 2011

И аз бих искал да знам как да го приемам за оптимален ефект. Питах по скайпа на fitness1.bg обаче ми казаха само 1доза преди тренировка и тва е. Ако е така то тва ше ми стигне за 5-6 месеца.. Не ми се вярва, че по този начин ще постигна някакъв ефект. Все пак е Креатин. Но като цяло като чета и гледам, никъде не виждам как да се приема. Ако може някой, който го е пил или знае как да се пие да каже, а не като SAFO "хората са си казали, че стига за 2 месеца.....". От това само ми става ясно, че нищо не знаеш ;). Без лоши чувства, просто ако не знаеш как се прави не давай коментари, а остави тези които знаят и са го използвали да кажат ако благоволят :).
Поздрави

Публикувано в: MP CREATINE
bLinK
26 Декември 2011

Аха SAFО, значи излиза, че всеки ден тренираш. Чудно..

Публикувано в: MP CREATINE
bLinK
26 Декември 2011

Мерси за бързия отговор обаче имам един друг креатин от преди на Българска фирма USPowerFood. Като цяло мислих да го включа и него към serrious mass+Modern BCAA, но сега тотално не знам какво да правя :D. Сега си мисля за вариант първо Serrious mass, а като свърши да продължа с 1кутия Syntha6 обаче не знам с другите работи (моя креатин, Modern BCAA и MP Creatin) какво да избера :X:X. Ако може тука някакво инфо да ми дадете или да се разберем по скайп да пишим. Предложете вариант :).. съгласен съм на всичко.
Поздрави.

Публикувано в: Serious Mass
bLinK
13 Декември 2011

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.