Vitamin C 1000 / with Rose Hips and Bitter Orange от FA Nutrition

FA Nutrition

Vitamin C 1000 / with Rose Hips and Bitter Orange

12345    4.9/5  (77 гласували)
Разфасовка: 90 Таблетки, 90 Дози
Съставки на продукта
2395 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 18381

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

FA Nutrition Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract е продукт, който съчетава един от най-важните витамини за човешкото тяло - витамин C, и мощни допълнителни антиоксиданти.

➡ Потентна доза от 1000 мг в капсула;
➡ Мощен антиоксидант;
➡ Стимулира имунната система;
➡ Подпомага здравето на кожата и ставите;
➡ с добавени шипка и цитрусови биофлавоноиди;

Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract е водноразтворим мултивитамин, който е есенциален за човешкото тяло. Дефицитът на витамин C може да доведе да петна по кожата, отпадналост, липса на сила, слаба имунна система, чести алергични реакции и др.

Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract е един от най-силните антиоксиданти в природата и е напълно безвреден за човешкото тяло. Понеже е водноразтворим, витамин C не се натрупва в организма и не създава опасност за интоксикацията.

Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract е силен имуностимулатор, като освен, че действа превантивно, е особено ефективен при вече настъпила болест. Витамин C се препоръчва най-вече при настинки и грип.

Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract е важен елемент за играждането на всички колагенови тъкани и притежава лек противовъзпалителен ефект. При прием на продукти за стави и хрущяли, или за коса, кожа и нокти се препоръчва прием на витамин C, защото той засилва ефекта на останалите съставки като глюкозамин, хиалуроново киселина, пролин и др.

Това което прави Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract уникален продукт не е дозата витамин C, а екстрите, които имат за цел да подобрят неговия ефект. Към формулата са добавени два други мощни антиоксиданта, като шипка и цитрусови биофлавоноиди. Освен, че също подпомагат имунната система, те също така подобряват усвояемостта и засилват антиоксидантната активност на витамин C.

Начин на прием: Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract може да се приема по всяко време на деня, независимо дали е с храна или не.

За профилактика: по 1000 мг дневно.

При грип и настинка: 3 пъти на ден по 1000 мг, разпределени през деня.

При възпаления на ставите: 2 пъти на ден по 1000 мг, сутрин и вечер.

За понижаване на висок кортизол (стресов хормон): до 5000-6000 мг дневно, но със задължително наблюдение от лекар.

Бъди по-здрав и тонизиран! Поръчай FA Nutrition Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract сега!

Ние сме Fitness1КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Hristo
Hristo
29 Август 2015

Чудесен имуностимулатор и антиоксидант ! Не се колебайте всеки трябва да приема витамин ц
Дафи
Дафи
03 Август 2015

Страхотна цена за толко голям грамаж витамин ц ,хубавото тук е ,че е от шипки ,това значи ,че се усвоява много по-добре от другите !Това е здраве в таблетка
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 75 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Vitamin C 1000 / with Rose Hips and Bitter Orange от FA Nutrition

FA Nutrition

Vitamin C 1000 / with Rose Hips and Bitter Orange

Разфасовка: 90 Таблетки, 90 Дози
2395 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
23.95 лв.
21.1 лв.