Folic Acid 800 mcg от Jarrow Formulas

Jarrow Formulas

Folic Acid 800 mcg

12345    5/5  (1 гласували)
Разфасовка: 100 капсули, 100 Дози
Съставки на продукта
20 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 21178

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Фолиевата киселина е витамин Б и представлява изключително важен хранителен елемент за здравето на сърцето и нормалното развитие на плода при бременност. Фолиевата киселина е метилов донор необходим за да конвертира хомоцистеин обратно към метионин, както и за правилния синтез на ДНК и нормалното клетъчно делене, през целия живот, включително и по време на бременността.

Здравна претенция: Здравословни диети с адекватен прием на фолиева киселина могат да намалят риска от раждането на дете с дефекти на главния или гръбначния мозък .

Препоръчителен прием: 1 капсула дневно с храна или според указанията на Вашия квалифициран медицински специалист.

Забележка: Възрастните хора трябва често да проверяват статуса си на витамин B12 защото фолиевата киселина може да маскира пернициозна анемия. Горната граница на консумация на фолиева киселина е 250% (1000 мкг) на дневна стойност. Ако страдате от заболяване , бременна сте, кърмите, опитвате се да заченете, на възраст под 18 г сте, или приемате лекарства (особено антиепилептични и химиотерапевтични лекарства), консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт.

Други съставки: Целулоза, магнезиев стеарат (растителен източник) и калциев фосфат. Капсулата се състои от желатин.

Не съдържа:
Пшеница, глутен,соя, млечни продукти, яйца, риба / миди, фъстъци или черупкови плодове.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 75 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Folic Acid 800 mcg от Jarrow Formulas

Jarrow Formulas

Folic Acid 800 mcg

Разфасовка: 100 капсули, 100 Дози
20 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
20 лв.
17.62 лв.