Ice Pump / Pre-Workout Shot от FA Nutrition

FA Nutrition

Ice Pump / Pre-Workout Shot

12345    5/5  (5 гласували)
295 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 37079

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Fa Nutrition Ice Pump Pre-Workout Shot е брутален pre-work out шот, който осигурява взривяващо напомпване и сила.

Един шот се равнява на 4 дози х 30 мл и съдържа вещества като:

Цитрулин малатът е прекурсор на аргинина и се използва за повишаване на азотия оксид. Освен това увеличава прага на „отказ“ на мусулите и поддържа и осигурява по-дълго напомпване.

Бета-аланинът е аминокиселина използвана от организма за създаване на ди пептид, наречен карнозин.

Карнозинът действа, като буфер, защото влияе върху киселинността на мускулната тъкан и я понижава. По-високите му количества намаляват усещането за умора, понеже млечната киселина се инхибира.

Аргинин алфакетоглутарат (ААКГ) насърчава производството на растежния хормон, също така понижава количеството на млечна киселина и амоняк, която може да причини мускулни болки и забавено време за възстановяване между тренировките.

Бетаинът е доказано вещество, което повишава азотния оксид, като по този начин подобрява производителността и стимулира мускулната работа. В допълнение понижава производството на хомоцистеин тиолактон, който на определени нива може да попречи върху протеиновия синтез.

Глицеролът създава осмотично налягане в мускулните клетки, което изтегля течност и създава еластичност в тях.

Кофеинът стимулира централната нервна система, повишава енергията и стимулира мозъчната активност. Има диуретичен ефект и спомага за изхвърлянето на излишно задържаната вода в тялото.

Тауринът е органично химично съединение от групата на аминокиселините. Той се намира в мозъка, сърцето, бъбреците и мускулната тъкан. Въпреки малкото си количество, той играе много важна роля за правилното функциониране на тези органи. Тауринът също така действа като невротрансмитер в мозъка, стабилизатор на клетъчните мембрани и улеснява транспортирането на йони като: калий, натрий, магнезий и калций.


Ползите от Fa Nutrition Ice Pump Pre-Workout Shot биват:

• Има стимулиращ ефект;
• Повишава нивата на азотния оксид;
• Осигурява зверско напомпване;
• Увеличава издръжливостта;
• Дава експлозивна сила;
• Намалява количествата на млечната киселина;
• Спомага увеличаването на чистата мускулна маса;
• Подобрява тренировъчните резултати;

Начин на употреба: приемайте по 1 доза до 30-40 минути преди тренировка от Fa Nutrition Ice Pump Pre-Workout Shot.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Ice Pump / Pre-Workout Shot от FA Nutrition

Ice Pump / Pre-Workout Shot

Подкатегории: Концентрати    Марка: FA Nutrition    Разфасовка: 120 мл, 4 Дози
295 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
2.95 лв.
2.6 лв.