Black Line / Shaaboom Pump Shot от Kevin Levrone

Kevin Levrone

Black Line / Shaaboom Pump Shot

12345    4.9/5  (88 гласували)
295 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 34588

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Kevin Levrone Black Line / Shaaboom Pump Shot е енергиен pre-workout продукт, който стимулира нервната система и ободрява мозъчната фунция.

Този продукт подпомага мускулното напомпване по време на физическите натоварвания, багодарение на своя състав от: цитрулин малат, ААКГ, бета-аланин, таурин и кофеин

Цитрулин малатът е неесенциална аминокиселина, която е прекурсор на аргинина, подпомага изхвърлянето на амоняка от организма. Има важна роля във процесите на оздравяване и поддържането на здрава имунна система. Използва се основно, като стимулант за подобряване на концентрацията и фокуса, също така подобрява и белтъчния синтез.

ААКГ(Алфа-кетоглутарат) е аминокиселена и прекурсор на азотния оксид, като разширява кръвоносните съдове, откъдето следва и по-доброто напомпване и по-доброто снабдяване с кислород на всички мускулни клетки.Бета-аланин е неесенциална аминокиселина, която лесно се разгражда до глюкоза. Осигурява повече енергия по време на тренировката и подобрява възстановяването след тежки физически натоварвания. Може осезаемо да увеличи силата, работоспособността на мускулите и да повиши издръжливостта.

Тауринът е условно незаменима аминокиселина и представлява втората най-изобилстваща аминокиселина след глутамина. Тауринът увеличава обема на клетките и е жизненоважен за усвояването на мазнините, мастно-разтворимите витамини, функциите на мозъка и нервната система, както и за транспортирането на електролитите през клетъчните мембрани.

Кофеинтът стимулира мозъчната функция, стимулира нервната система, действа тонизиращо на организма и активизира двигателната активност. Освен това стимулира термогенезата и насърчава липолизата (процес, при който натрупаните мазнини в организма се разграждат).


Предимства на Kevin Levrone Black Line / Shaaboom Pump Shot биват:

• Повишава силата и издръжливостта;
• Ободрява мозъчната дейност;
• Стимулира нервната система;
• Подобрява изгарянето на мазнините;
• Подобрява обмена на веществата;
• Стимулира белтъчния синтез;
• Увеличава напомпването;
• Предлага се в 4-ри зверски вкуса: грейпфрут, екзотични плодове, портокал – цитрус и портокал – череша;
1 доза = 30 мл / 4 дози в бутилка (шот);
Black Line / Shaaboom Pump Shot е поредната брутално – активна формула на Kevin Levrone!

Това е иновативен продукт създаден с цел да подобри резултатите на всеки мотивиран активно спортуващ човек. Kevin е професионален бодибилдър, заемащ място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг FBBB!

Шампионът е пример за човек, който прави всичко възможно, за да не губи времето си и да оползотвори всяка СЕКУНДА в цел да подобри свойте резултати и представяне.....
--> Точно, заради това не губи и ти своето време, а се възползвай от готовата формула предоставяща резултати в залата на славата!

Начин на употреба: приемайте по 1-2 дози на ден до 30 минути преди тренировка и направете стъпка към успеха!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

wwwgiorgiobg
wwwgiorgiobg
22 Април

Много слаб предтренировъчен продукт!!!Лично на мен не ми подейства!Не усетих нищо!Очаквах много повече!
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Комбинирай и спести

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Black Line / Shaaboom Pump Shot от Kevin Levrone

Black Line / Shaaboom Pump Shot

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Азотно/напомпващи без креатин, Концентрати    Марка: Kevin Levrone    Разфасовка: 120 мл, 2-4 Дози
295 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
2.95 лв.
2.6 лв.