THE BUTCHER Sample от SWEDISH Supplements

SWEDISH Supplements

THE BUTCHER Sample

12345    5/5  (85 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Подкатегории: Концентрати Разфасовка: 20 грама, 1 Доза Съставки на продукта
345 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 24513

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

"Пуснете на свобода звяра-спящ във Вас!"

     Разкъсващо напомпване
     Ефективно възстановяване
     Взривяваща енергия
     Фокус и концентрация
     Формула за повишаване на силата
     20г доза заредена с всичко, от което имате нужда
     Креатинов комплекс за покачване на мускулна маса

Ако целта Ви е да се чувствате максимално надъхани и да смажете тежестите в залата то Butcher е за Вас. С Butcher е време за „клане“ на умората, време да пуснете звяра на свобода.

Ние от Sweedish Suplements дълго време сме трупали опит и знания, въз основа на желания и препоръки на клиенти, докато създадем продукт с неоспорим и осезаем напомпващ и енергиен ефект, без да има никакви забранени субстанции. След години на развитие, The Butcher най-накрая e тук. Значителна доза пред-тренировъчен продукт с популярните съставки, прецизно формулирани в наистина ефективен бленд, така че да може да повиши ефективността Ви във фитнес залата.

Смесицата от L-Цитрулин, L-AAKG, Буфериращи соли, Креатин и Бета-аланин, значително увеличава притока на кръв към мускулите като крайния ефект е мощно напомпване и повишена устойчивост и експлозивност по време на тренировка.

Билковия екстракт от Кофеин и Аминокиселини допринасят за острота като бръснач във всеки един аспект, който може да си представите ( фокус, енергия, сила, тонус и т.н.). Значителният тласък на енергия идва от синергията между Кофеин, Glucorolactone и аминокиселините Таурин и Тирозин, както и голямото количество Бета-аланин.

Е, какво повече можем да желаем от The Butcher – умопомрачителен енергиен комплекс, брутален съдоразширяващ ефект и никакви забранени съставки.

Ние от Swedish Supplements сме свършили своята работа, сега остава и Вие да свършите Вашата като изкривите железата в залата!!!

Начин на употреба: 1 мерителна лъжичка, 30 минути преди тренировка, най-добре на празен стомах!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

wwwgiorgiobg
wwwgiorgiobg
11 Септември 2019

Усещат се леки бодлички,но мотивацията която ми дава Napalm-a,не може да се сравни с нищо!До момента не съм намерил по-добър продукт от Napalm на FA Nutrition!
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

THE BUTCHER Sample от SWEDISH Supplements

THE BUTCHER Sample

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Концентрати    Марка: SWEDISH Supplements    Разфасовка: 20 грама, 1 Доза
345 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
3.45 лв.
3.04 лв.