Въже за скачане Comfort / Jump Rope Comfort от ARMAGEDDON

ARMAGEDDON

Въже за скачане Comfort / Jump Rope Comfort

12345    3.7/5  (3 гласували)
Категории: Аксесоари Подкатегории: Въжета за скачане
10 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 34480

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

     ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО – Въжето за скачане Armageddon Sports е предназначено за хора с всякаква височина. Направено е от устойчив винилов материал, който няма да се изкриви или оплете по време на тренировка. Дръжките са с дължина 14 см. и са снабдени с топчести лагери за безпроблемно и гладко въртене по време на употреба. Нашите комфортни дръжки с пяна са предназначени за агресивна и честа употреба.

     РЕГУЛИРАНЕ НА ДЪЛЖИНАТА – С повечето въжета за скачане срещате проблем, когато искате да регулирате дължината. Когато правихме дизайна на нашето въже, искахме да премахнем този проблем. Дължината на въжето за скачане Armageddon Sports се регулира лесно и отнема няколко минути. Ако решите да не го скъсявате, ще са наслаждавате на перфектна дължина от 275 см. Теглото на въжето е 160 гр. за оптимален баланс.

     ФИТНЕС АКСЕСОАР ЗА ВСЕКИ – Знаете ли че скачането на въже изгаря от 800 до 1000 калории за час? Това е много повече, от колкото бихте изгорили, ако тренирате фитнес, аеробика или тичате в парка. Въжето за скачане е перфектен аксесоар за всеки, който се занимава с бокс, кросфит, ММА, тренировки за издръжливост или повишаване на мускулният тонус.

     ИЗДРЪЖЛИВОСТ – Въжето за скачане Armageddon Sports е направено да издържи дълго във времето. Перфектен избор за възрастни и деца. Можете да го използвате вкъщи, в залата или когато сте на път.
КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Въже за скачане Comfort / Jump Rope Comfort от ARMAGEDDON

Въже за скачане Comfort / Jump Rope Comfort

Категории: Аксесоари
Подкатегории: Въжета за скачане    Марка: ARMAGEDDON   
10 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
10 лв.
8.81 лв.