NBR Fitness Yoga Mat / Постелка за фитнес и йога / 180см х 60см х 1см - С чанта за носене - Различни цветове от MP Sport

MP Sport

NBR Fitness Yoga Mat / Постелка за фитнес и йога / 180см х 60см х 1см - С чанта за носене - Различни цветове

12345    3.8/5  (5 гласували)
Категории: Аксесоари Подкатегории: Тренировъчни постелки
-20%   4245 лв.
3395 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 36507

Комбинирай и спести


MP Sport NBR Fitness Yoga Mat / Постелка за фитнес и йога / 180см х 60см х 1см - С чанта за носене - Различни цветове
+

MP Sport Ab Wheel / Колело за корем
=
64.40 лв.
44.12 лв.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

NBR Fitness Yoga Mat е постелка за упражнения, която може да използвате за йога, стречинг, коремни преси и др.

Ако сте започнали приключението си с упражнения, без да купувате аксесоари за тренировка, знаете, че това може да създаде проблеми. Особено ако тренирате на пода се сблъсквате с проблеми, като: полепване на мърсотия върхи кожата, дрехите и косата Ви, също така болки в коленете или лактите. Ето защо е толкова важно да предпазите тялото си от подобен тип неприятности.


Размери: 180см х 60см х 1см
Постелката е 180 см дълга, 60 см широка и 1 см дебела. Именно това я прави изключително универсална за хора с различна височина и тегло. Изработена е от NBR, който е вид синтетичен каучук с много добри амортизиращи свойства. В допълнение, постелката включва удобна каишка, така че лесно можете да я носите, където пожелаете. С други думи, инвестирайки в тази постелка, ще се упражнявате много по-удобно и приятно от преди.

Материалът от който е изработена е устойчив на влага, така че можете лесно да я измиете след тренировка. Използвайки подходящите препарати, можете да сте сигурни, че безпроблемно ще поддържате необходимата за вас хигиена, и ще си осигурите защита срещу бактерии.Този синтетичен каучук има още едно предимство - той се адаптира към тялото по време на тренировка, но се връща в първоначалната си форма след тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Комбинирай и спести

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

NBR Fitness Yoga Mat / Постелка за фитнес и йога / 180см х 60см х 1см - С чанта за носене - Различни цветове от MP Sport

NBR Fitness Yoga Mat / Постелка за фитнес и йога / 180см х 60см х 1см - С чанта за носене - Различни цветове

Категории: Аксесоари
Подкатегории: Тренировъчни постелки    Марка: MP Sport   
4245 лв.
3395 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
33.95 лв.
31.95 лв.