Gold Line / Gold BCAA 2:1:1 от Kevin Levrone

Kevin Levrone

Gold Line / Gold BCAA 2:1:1

12345    4.9/5  (32 гласували)
4795 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 35649

Комбинирай и спести


Kevin Levrone Gold Line / Gold BCAA 2:1:1
375 грама, 30 Дози
+

Kevin Levrone Gold Line / Gold Whey
2000 грама, 66 Дози
+

Kevin Levrone Gold Line / Gold Glutamine
300 грама, 60 Дози
=
229.85 лв.
109.95 лв.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Kevin Levrone Gold Line / Gold BCAA 2:1:1 е уникален продукт предназначен да подобри вашето възстановяване, благодарение на съдържанието си от есенциални аминокиселини, обогатени с витамини, минерали, глутамин и цитрулин малат.

Продуктът действа благоприятно върху азотния баланс в организма, спомага за покачването на чиста мускулна маса и предотвратява катаболните процеси, като предпазва мускулатурата от тях.

BCAA са аминокиселини с разклонена верига, които съставляват 7 гр в 1 доза от Kevin Levrone Gold Line / Gold BCAA 2:1:1, в допълнение получавате и 1 гр цитрулин малат + 2.5 гр глутамин в доза.

Цитрулин малат е прекурсор на аргинина и възстановява нивата на АТФ в телата ни, като също така има неутрялизиращо действие върху млечната киселина.

Глутаминът е една от най-разпространените аминокиселини в човешкия организъм, която предпазва мускулната тъкан от разпадане, подобрява въстановяването на мускулатурата и стимулира производството на хормона на растежа.


Ползите от Kevin Levrone Gold Line / Gold BCAA 2:1:1 биват:

• Подобрява възстановяването;
• Спомага за покачването на чиста мускулна маса;
• Повишава тонуса;
• Възстановява нивата на АТФ;
• Попълва нивата на изхвърлените с потта електролити;
• Предпазва мускулатурата;
• Благоприятства спортните резултати;

Златната серия на Kevin Levrone е поредната му успешно постигната цел към успеха. Той е професионален бодибилдър, заемащ място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг FBBB!

Не се колебай и грабни възможността да подобриш спортните си резултати. Довери се на шампиона!

Начин на употреба: разредете 1-2 доза/и в бутилка с вода или шейкър от Kevin Levrone Gold Line / Gold BCAA 2:1:1 и приемайте по време на тренировката си.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Комбинирай и спести

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Gold Line / Gold BCAA 2:1:1 от Kevin Levrone

Gold Line / Gold BCAA 2:1:1

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: BCAA ( Аминокиселини Разклонена верига ), Глутамин    Марка: Kevin Levrone    Разфасовка: 375 грама, 30 Дози
4795 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
47.95 лв.
42.24 лв.