BCAA 4:1:1 Tabs от Nutrend

Nutrend

BCAA 4:1:1 Tabs

12345    5/5  (3 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: BCAA ( Аминокиселини Разклонена верига ) Разфасовка: 100 Таблетки Съставки на продукта
45 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 18563

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Ние въвеждаме изцяло ново съотношение в хранителната добавка ВСАА. Така тя е предназначена за сериозно трениращите и градящи качествена мускулатура атлети. Революционното анаболно съотношение на незаменими аминокиселини 4:1:1 /Л-Левцин, Л-Изолевцин, Л-Валин/ в този продукт е подходящо за максимален и дълготраен растеж на мускулите. Вече се предлага ВСАА със много високо съотношение и концентрация. Осигурете на мускулите си дълготрайна доставка на анаболни субстанции, така че да достигнете високи цели!

Compress BCAA е предназначена за хард и интензивно трениращи спортисти, предпочитащи максимален мускулен растеж с дълготраен ефект, и безкомпромисни към качеството на употребяваните от тях суплементи.

При по-интензивни тренировки, мускулите ви се нуждаят най вече от есенциалната аминокиселина Л-левцин! Мускулната ви тъкан приоритетно използува Л-Левцин в сравнение с останалите две аминокиселини от разклонената верига ВСАА. При много интензивни тренировки е доказано че нуждите от Л-левцин са 4 пъти по високи. Въпреки това за да осигурите максимална доставка на незаменими аминокиселини на мускулатурата си е нужно да и доставите и трите аминокиселини заедно в специфичното съотношение. Специфичното 4:1:1 съотношение ще ви осигури точно това, което очавате от вашата тренировка – по-силни и обемни мускули.

Л-левцин от всичките три аминокиселини в ВСАА спомага за стимулиране на протеосинтезиса в мускулната тъкан и за това е много важно правилното съотношение на незаменимите аминокиселини, като съдържанието на Л-левцин е най-високо.Л-валин и Л-изолевцин спомагат за да се поддържа положителен азотен баланс в мускулите и осигурява качествено възстановяване на увредените мускулни тъкани /увреждания могат да възникнат по време на интензивни тренировки/. Ако тялото ви няма осигурен качествен източник за възстановяване на повредената мускулна тъкан, и то се извършва от нискокачествени източници, това ще доведе до ограничена интензивност на тренировките и най вече недостатъчен растеж на мускулнарта маса. За да предотвратите тези неприятни последици използуваите правилните дози и съотношения ВСАА.

COMPRESS BCAA в съотношение 4:1:1 предоставя много високо ниво в синтеза на нускулния протеин. Той е революционен продукт по отношение на забавянето на умората, по време на тренировките.

Препоръчителна доза: Тя се определя според теглото на трениращия. Ако теглото е 90 килограма, вземете 6 таблетки дневно. Ако теглото ви е между 90 и 120 кг, вземете 8 таблетки дневно, и ако тежите над 120 кг. увеличете приема на 10 таблетки дневно. За да постигнете увеличение на мускулната маса приемайте ½ /половината/ от дневната си доза от 45 до 60 минути преди тренировка. За бързо възстановяване и поддръжка на мускулатурата – вземете втората ½ доза веднага след трнировка.

Начин на употреба: Поглъщайте капсулите според препоръчителната доза с достатъчно количество от любимата ви напитка /вода или спортна напитка/. Алкохол и млечни напитки не се препоръчват. Не отхапвайте от таблетката! След отваряне съхранявайте продукта при температура под 25 ° С и консумирайта в рамките на 3 /три/ месеца.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

BCAA 4:1:1 Tabs от Nutrend

BCAA 4:1:1 Tabs

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: BCAA ( Аминокиселини Разклонена верига )    Марка: Nutrend    Разфасовка: 100 Таблетки
45 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
45 лв.
39.65 лв.