Acai 1000 mg от HAYA Labs

HAYA Labs

Acai 1000 mg

12345    4.4/5  (5 гласували)
Категории: Антиоксиданти Подкатегории: Акай Разфасовка: 120 капсули Съставки на продукта
-20%   24 лв.
1920 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 15728

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Acai 1000 мг - мощен антиоксидант!

Отглеждан в дъждовните гори на Бразилия, плодът акай (произнася се а-кай) е богат на антиоксиданти и често се разглежда като „суперхрана”, поради насърчаващите здравето ефекти. Изпълнен с естествен витамин A, ензими, минерали (включително калий, калций, магнезий, фосфор, мед, манган, бор и цинк) аминокиселини, фибри, протеини и незаменими омега киселини, този мощен антиоксидант традиционно се характеризира с ползи за здравето. Често използван като народно лекарство в Бразилия, акай намира приложение за скрофулоза (форма на туберкулоза), треска, жълтеница, анемия, диабет, хепатит, малария, бъбречни болести, менструални болки, както и локално за промивка на кожни язви.
Мощните антиоксидантни свойства на акай се дължат отчасти на съдържанието на антоцианин, на практика, акай е един от най-богатите природни източници на антоцианини. Вид биофлавоноид, антоцианините са подложени на много изследвания в научната област. Лабораторни доказателства свидетелстват за потенциални здравословни ефекти срещу рак, болести, свързани с възрастта и нервната система, противовъзпалителен ефект, диабет и бактериални инфекции.

HAYA Labs Açaí 1000mg се добива от плода на растението и се предлага в опаковка от 120 вегетариански капсули.

Научните изследвания сочат:

     Мощен антиоксидант
     Стимулира здравословни енергийни нива
     Предоставя подкрепа за холестерол
     Подпомага доброто състояние на храносмилателната система
     Спомага за здрав имунитет

Препоръчителна дозировка:
Приемайте 1 капсула, 2 пъти на ден с храна.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Комбинирай и спести

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Acai 1000 mg от HAYA Labs

Acai 1000 mg

Категории: Антиоксиданти
Подкатегории: Акай    Марка: HAYA Labs    Разфасовка: 120 капсули
24 лв.
1920 лв.