Gymnema Sylvestre 300 mg от BIOVEA

BIOVEA

Gymnema Sylvestre 300 mg

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Билкови екстракти Подкатегории: Гимнема Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
3749 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 15711

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

GYMNEMA SYLVESTRE 300mg 90 капсули

Помага за контрола на кръваната захар, при хора с диабет тип 1 засилва инсулина . Блокира сладкия вкус, поддтиска апетита.

Състав: Екстракт от листата на Гимнема Силвестре (5:1) 300 мг, Пулуланова пудра 150 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула два пъти дневно с вода, 15 минути преди хранене или според предписанието на лекар.

Опаковка: 90 капсули в контейнер.

• Гимнема Силвестре: Помага за контрола на кръваната захар
• Блокира сладкия вкус
• Поддтиска апетита
• Може да подобри контролът върху кръвната захар
• Лесни за преглъщане капсули

Какво е Гимнема Силвестре?

Гимнема Силвестре е индийска билка, призната от векове. Biovea използва чист екстракт (5:1) от Гимнема Сивестре, което е най-желаната форма. Пулулан е полизахарид, който осигурява синергично подобрение на качествата на Гимнема Силвестре.

Гимнема Силвестре е от сем. Млечкови, идва от тропическите райони на Индия. Наречена е „разрушител на захарта“, защото листата ефективно блокират сладкия вкус в устата, когато бъдат сдъвкани, билката често се рекламира, като подтискащо апетита и отслабващо средство.

Как действа Гимнема Силвестре?

Поколения от хора с диабет, в Индия, дъвчат листата, за да помогнат контрола на кръвната захар. Няколко малки плацебо-контролирани проучвания показват, че Гимнема наистина може да намали нивата на кръвната захар. При хора с иабет тип 1 Гимнема засилва инсулина. В едно проучване, 27 души с диабет тип 1, които приемат екстаракт от листата на Гимнема в продълчение на няколко месеца, се нуждаят от по-малко инсулин, за да контролират нивата на кръвната си захар. Проучванията при животни също показват, че Гимнема може да усвои размера на инсулин-произвеждащи келтки в панкреаса и нормализиране нивата на кръвната захар.

В случай на много широко разпрестранен диабет тип 2 – известен също като инсулинозавидим, резултатите от научните изследвания показват, че използването на Гимнема може да подоби конторла на кръвната захар и в резултата на необходимността от по-малки дози на преорални лекарства за диабет, да контролират заболяването. Въпреки че е важно хората с това заболяване да не се отказват от нчините за контрол и да прилагат здравословен хранителен режим с редовни физически упражнения и лекарства, когато е необходимо.

Традиционната аюрведическа медицина използва Гимнема за лечение на други заболявания, включително проблеми с храносмилането, кашлица, запек и малария.Проучванията при животни показват способността на Гимнема да понижава холестерола, но са необходими още допълнителни изследвания.

Има ли странични ефекти, в следствие употребата на Гимнема Силвестре?

Гимнема Сивестре е билкова добавка и не предизвиква никакви прекомерни странични ефекти върху организма. Въпреки това в следните случаи се изисква предварителна консултация с лекар:

• Ако сте бременна или кърмите
• Ако сте алергични към растения, принадлежащи към сем. Млечкови
• Ако често имате проблеми с кръвната захар (високи и ниски)
• Ако вече сте на другли лекарства за лечение на високи нива на кръвна захар (като инсулин или преорални хипогликемични лекарства)
• Ако страдате от чести пристъпи н диария и липса на апетит
• Ако се планира операция в рамките на следващите две седмициКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Gymnema Sylvestre 300 mg от BIOVEA

Gymnema Sylvestre 300 mg

Категории: Билкови екстракти
Подкатегории: Гимнема    Марка: BIOVEA    Разфасовка: 90 капсули
3749 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
37.49 лв.
33.03 лв.