Ecdysterone / Leuzea Extract от VemoHerb

VemoHerb

Ecdysterone / Leuzea Extract

12345    4.2/5  (27 гласували)
Категории: Билкови екстракти Подкатегории: Екдистерон Разфасовка: 90 капсули, 45 Дози Съставки на продукта
5960 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 15167

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Свойствата на хранителната добавка ВемоХерб ® Ecdysterone се определят от пречистения активен продукт, 95% бета екдистерон, който се изолира от растението Leuzeae carthamoides. Основават се на анаболните, адаптивни качества на екдизоните и отсъствието на токсични ефекти при продължителнo използване.

Фитоекдистероидите стимулират протеиновата синтеза и в количества 5 - 10 mg на 1 kg телесна маса се причисляват към протеиновите стимулатори, спомагащи за бързото натрупване на мускулна маса и сила. Като полихидроксистероли те въздействат върху метаболизма на въглехидратите и нуклеиновите киселини, спомагат за синтеза на гликогена и повишават съдържанието на високоенергийните фосфорни компоненти. Това подпомага растежа на скелетните мускули, влияе положително върху издръжливостта, рефлексите и кондицията на спортистите.


Редица изследвания показват както високоанаболната ефикасност на бета екдистерона, така и неговата безвредност и безопасност при употреба преди, по време и след силови натоварвания. Бета екдистеронът влияе регулиращо върху функционалните разтройства на централната нервна система, което граничи с психостимулиращо въздействие върху организма.

В професионалния спорт той се използва за постигане на физическа и психическа устойчивост, без усложняващи въздействия върху сърдечната дейност и имунната система.

Хранителната добавка ВемоХерб ® Ecdysterone се препоръчва при тежки физически и психически натоварвания на спортисти и спортуващи , за премахване симптомите на невроза при изтощение, за повишаване устойчивостта на организма към претоварвания, при бърза уморяемост и за възстановяване на спортисти след травми и тежки заболявания.
Може да се използва в качеството на анаболен стимулатор, адаптоген и биостимулатор.

Препоръчителна дневна доза : от 2 до 4 капсули

Състав в една капсула : 245,0 mg бета екдистерон, получен от растението Leuzeae carthamoides и 5,0 mg магнезиев стеарат.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

elmu
elmu
06 Декември 2016

Изпробвах новия ecdysterone на вемохерб , няма нищо общо със стария им продукт с кафевите капсули . Този новия с белите капсули пълни с бял прах е абсолютен боклук .Не само че няма търсения ефект ,но има противоположен такъв , бих казал че дори е вреден . Не знам с каква синтетика са пълни капсулите ,но това е далеч от Левзея отвсякъде .
elmu
elmu
12 Ноември 2016

Това е зверски продукт , невероятен .Шоуто почва на третия ден , ставаш друг човек , възстановяване , маса , сила , всичко е на MAX.
Sotir Sotirov
Sotir Sotirov
10 Февруари 2015

Не го усетих...beta ecdysterone na Weider имаше по голям ефект при мен. Комбинирах го с креатин и качих 4-5 кг
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Ecdysterone / Leuzea Extract от VemoHerb

Ecdysterone / Leuzea Extract

Категории: Билкови екстракти
Подкатегории: Екдистерон    Марка: VemoHerb    Разфасовка: 90 капсули, 45 Дози
5960 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
59.6 лв.
52.51 лв.