Ultra Bone-Up от Jarrow Formulas

Jarrow Formulas

Ultra Bone-Up

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Минерали, За стави и сухожилия Подкатегории: Специализирани формули Разфасовка: 120 Таблетки, 20 Дози Съставки на продукта
80 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 21483

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Ultra Bone-Up® осигурява калций като StimuCal™ – съставка преминала през процес на екстрахиране MicroCrystallineHydroxyApatite (MCHA) (от свободно отглеждани новозеландски телета), която включва превъзходна комбинация от неорганичната калциева решетка на MCHA в рамките на органична протеинова среда.

StimuCal™ е с високо съдържание на естествения колаген тип 1, който е преобладаващия протеин намиращ се в костите. Клинично установен факт е, че за разлика от бързо абсорбиращите се форми на калций, присъстващи в повечето добавки, StimuCal™ не предизвиква непропорционални изменения в нивата на калций в кръвния поток, подобно на другите форми, като карбонат, цитрат или солиеви форми.

StimuCal ™ е комбиниран с витамин D 3 , витамин К 2 (като МК-7 получен чрез естествен процес на ферментация [по-бионалична форма на витамин К]) и JarroSil® (активиран силикон) за да се подпомагне отлагането на калций в костите, както и за да се насърчи изграждането на костната органична матрица. Също така е включен и MBP® (основен млечен протеин), който активира остеобластите и намалява активността на остеокластите.

Калиев цитрат е системен алкализатор, който се добавя за оптимална остео подкрепа. Бор е микроелемент важен за калциевия и костния метаболизъм, доказано е че борът намалява отделянето на калций, магнезий и фосфор.

Магнезии, Мед и Цинк (като L-OptiZinc®) са основни компоненти на няколко ензима, участващи в образуването на костите.

Ultra Bone Up ® също така поддържа сърдечно-съдовото и артериалното здраве

Здравна претенция: достатъчен прием на калций и витамин D, като част от здравословна диета, както и физическата активност, може да намали риска от остеопороза на по-късен етап от живота.

Препоръчителен прием: 2 таблетки, три пъти дневно по време на хранене ( общо 6), или както е указано от Вашия квалифициран медицински специалист

Забележка: Ако страдате от заболяване, бременна сте, кърмите, опитвате се да заченете, ако сте на възраст под 18 г. или вземате лекарства (особено Coumadin. ® -Варфарин), консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт.

Други съставки: Целулоза, стеаринова киселина (растителен източник), магнезиев стеарат (растителен източник), силициев диоксид и хранително покритие.

Съдържа: Мляко и Соя (в много малки количества).

Не съдържа: Пшеница, глутен, яйца, риба / миди, фъстъци или черупкови плодове.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Ultra Bone-Up от Jarrow Formulas

Ultra Bone-Up

Подкатегории: Специализирани формули    Марка: Jarrow Formulas    Разфасовка: 120 Таблетки, 20 Дози
80 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
80 лв.
70.48 лв.