Linea от FreeLife

FreeLife

Linea

12345    5/5  (2 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Формули за жени Разфасовка: 60 капсули Съставки на продукта
No.: 19691

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Линеа е формула без аналог благодарение на уникалните си действия , възстановяващи всички нарушени процеси при целулит. Акцентирано подпомага отслабването в проблемните зони с мастни натрупвания и целулит

ЗА КАКВО Е LINAEA/ЛИНЕА

Линеа е хранителна добавка, която се препоръчва за:

➡ Целулит и отслабване

КАК ПОМАГА LINAEA/ЛИНЕА

1. Целулит и отслабване

Линеа е хранителна добавка без аналог създадена с цел справяне с всички форми на целулит, превенция на развитието муи отслабване без йо-йо ефект.Акцентирано подпомага отслабването в проблемните зони с мастни натрупвания и целулит.Въздейства благоприятно и хармонизиращо на всички засегнати от целулита системиблагодарение на уникалните си действия:

➡ балансира обменните процеси (по-ефективно горене на подкожните мазнини)
➡ възстановява и ускорява лимфния ток (лимфен дренаж)
➡ диуретично отвежда задържаните извънклетъчно течности и така елиминира и отпадните продукти от депата с целулит и тялото ви като цяло.
➡ подобрява микроциркулацията в участъците с нарушено кръвоснабдяване
➡ укрепва капилярите и лимфните съдове и намалява "излизането" на вода извън тях.
➡ намалява възпалителните процеси в хиподермата и оттам разрастването на съединителната тъкан, което е причина за проблема "портокалова кожа".
➡ почиства и подобрява еластичността и тургора на кожата като я прави много гладка и чиста.
➡ подпомага очистването на тънките и дебелите черва(нежен лаксатив)

Всички тези действия ще помогнат да отслабнете лесно и ефективно без да изпитате никакви неприятни странични ефекти и йо-йо ефект.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ : По 2 капсули два пъти дневно приети с вода или според препоръката на специалист. Приема се минимум един месец,а за да има дълготраен ефект продължителността на приема трябва да бъде 3 месеца.

ЗАЩО LINAEA/ЛИНЕА НА FREE LIFE:

Линеа е без аналог на пазара за един толкова често срещан проблем, който в много случаи се премахва. Линеа е ефективна за всички форми на целулит, което я прави сигурно оръжие в борбата срещу целулита и отслабването. Въздейства дълготрайно и не е свързано с йо-йо ефект.

ЗА ОТДЕЛНИТЕ СЪСТАВКИ В СЪСТАВА НА LINAEA/ЛИНЕА

Лист от бреза : При целулит елиминира задържани извънклетъчно течности в организма и подобрява отделянето на вода от бъбреците.

Еньовче : Подобрява лимфния отток като елеминира задържаните отпадни продукти от метаболизма на клетките - междуклетъчно и в депата.

Корен на глухарче : Има диуретично и жлъчегонно действие, което подпомага елеминирането на отпадни продукти от черния дроб. Действа като нежен лаксатив.

Полски хвощ : Има слаб диуретичен ефект. Полският хвощ е един от най-богатите източници на натурален силиций. Той участва в изграждането на съединителната тъкан (колаген и еластин) в тялото. Силиций е ценно средство за добрия вид на кожата и косата - укрепването и еластичността им. Полски хвощ съдържа салицилати, които имат противовъзпалителен ефект върху съединителната тъкан. Разрастването на съединителната тъкан при целулит е следствие на възпалителен процес в хиподермата.

Корен на репей : Основното му действие е подобрение на обмяната на клетките и детокс на кръвта. При целулит обмяната на ниво клетка е нарушена и забавена .

Корен на джинджифил : Има съдоразширяващо действие върху малките кръвоносни съдове. Разрастването на съединителна тъкан в хиподермата нарушава кръвоснабдяването, което води до затрудняване на храненето на клетките.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Linea от FreeLife

Linea

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Формули за жени    Марка: FreeLife    Разфасовка: 60 капсули
32 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
32 лв.
28.19 лв.