Kre-Alkalyn EFX от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Kre-Alkalyn EFX

12345    4.5/5  (22 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Кре-Алкалин Разфасовка: 120 капсули, 60 Дози Съставки на продукта
45 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11703

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Постигнете релеф, избухнете със сила, станете дяволски издръжливи! Това са единствените странични ефекти, които ще ви предостави Kre-Alkalyn, защото това не е просто креатин, това е чистотата и съвършенството при креатиновите продукти!

Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение. Основен източник на енергия за него се явява аденозинтрифосфатът (АТФ). Съдържанието на АТФ в мускулите е малко и когато е необходимо да се извършва по-продължителна мускулна работа, той трябва бързо да се възстанови. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.

Патентованият Kre-Alkalyn, който представлява буфериран Креатин с добавени алкали, които повишават pH между 7 и 12. Чрез тях, попадайки в човешкото тяло креатина се запазва от разрушаващото влияние на стомашните киселини и достига с пълния си потенциал в мускулните клетки. Kre-Alkalyn е до 10 пъти по-ефективен от обикновения Креатин, елиминирайки всички негови недостатъци. Когато приемате Kre-Alkalyn, той достига до мускулите без да бъде загубена нито частица по пътя към големите резултати.

Kre-Alkalyn ще покачи мускулното ви тегло, напомпванията ще бъдат както никога досега, ще се сдобиете с твърдост и плътност на мускулатурата, без крампи и схващания. Бързото генерално възстановяване ще се подобри, а оттам и растежа на желаните мускули. Повишаването на силата е едно от най-големите предимства на Kre-Alkalyn. Всяко едно упражнение ще бъде покорено, вашите максове ще се качват, ще вдигате повече и повече килограми.

Повече мощ, повече експлозивност, повече интензитет! Kre-Alkalyn е клинично доказан буфер на лактозната киселина, позволявайки по-дълъг брой движения преди повишаване нивата на лактозна киселина и стигане до отказ на нервната система. Именно Kre-Alkalyn Ви дава възможност да направите повече повторения преди тоталния отказ.

Начин на употреба : 1-2 капсули, преди и след тренировка. В нетренировъчните дни 1-2 капсули сутрин и следобед.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

woolfy
woolfy
01 Март 2013

Здавейте, понеже взимам NO-XPLODE на BSN мога ли да го кобинирам с Kre-Alkalyn. Благодаря предварително.
vencito
vencito
24 Февруари 2013

Mоже ли да се комбинира със Oxy Elite Pro ?
snoogyboo
snoogyboo
27 Декември 2012

Благодаря :)
Консултант
Консултант
26 Декември 2012

Няма възрастова граница.
snoogyboo
snoogyboo
26 Декември 2012

Възрастова граница има ли?
rado254
rado254
09 Юни 2012

Здравейте аз сам на 16 години мога ли да си го жзема или трябва да съм на 18
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Kre-Alkalyn EFX от PURE Nutrition USA

Kre-Alkalyn EFX

Подкатегории: Кре-Алкалин    Марка: PURE Nutrition USA    Разфасовка: 120 капсули, 60 Дози
45 лв.