Omega 3 Fish Oil / Lemon Flavored от Natrol

Natrol

Omega 3 Fish Oil / Lemon Flavored

12345    4.4/5  (35 гласували)
Категории: Мастни киселини Подкатегории: Рибено масло Разфасовка: 60 Гел капсули, 60 Дози Съставки на продукта
1799 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 15278

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Осигурете си здравословните ползи от „добрите мазнини” чрез Omega-3 на Natrol®! Със своите 1200 mg полезно и перфектно пречистено рибено масло, този продукт поддържа баланса на нутриентите в организма, необходими за функционирането на очите, сърцето и костната система.

Omega-3 на Natrol® е напълно натурален източник на EPA и DHA, който ще Ви помогне да достигнете и поддържате оптимално здравословно състояние.

Технологичният процес на Natrol® осигурява максимално висока чистота на крайния продукт, върхово качество и елиминиране на всякакви следи от пестициди, хлорни съединения и тежки метали.

Начин на употреба : Приемайте по 1 капсула два пъти дневно, заедно с храна. Ако имате затруднение с поглъщането на капсулите, можете да ги отваряте и да изсипвате съдържанието им в напитка или храна.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Omega 3 Fish Oil / Lemon Flavored от Natrol

Omega 3 Fish Oil / Lemon Flavored

Категории: Мастни киселини
Подкатегории: Рибено масло    Марка: Natrol    Разфасовка: 60 Гел капсули, 60 Дози
1799 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
17.99 лв.
15.85 лв.