Pure Inosine от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Pure Inosine

12345    4.4/5  (14 гласували)
Категории: Сила и възстановяване Подкатегории: Инозин Разфасовка: 100 капсули Съставки на продукта
35 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 14082

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

     Увеличава цялостната сила и издръжливост
     Транспортиране на повече кислород до клетките
     Подържа синтеза на Аденозин Три-Фосфат
     Подсилва имунната система

Inosine е пуринов нуклеотид , който се съединява с рибоза и формира изграждащите блокове на Аденозин Три-Фосфат, ДНК и РНК, всички нужни елементи за генерирането на нови клетки и производството на енергия. Аденозин Три-Фосфат е основната единица енергия на клетъчно ниво и е важен за всички процеси, при които се произвежда енергия и кислород. Метаболично, Inosine е прекурсор на редица нуклеотиди и участва в обмяната на въглехидрати при цикъла на Кребс.

Inosine е силен производител на Аденозин Три-Фосфат, който е основния източник на енергия в тялото. С производството на АТФ, Inosine влияе пряко върху повишаването на мускулната издръжливост и увеличава работоспособността на мускулите. Освен това, Inosine има и силно влияние върху обработката и доставянето на кислород до мускулните клетки.

Inosine влияе върху сърдечната функция, подобрява обработването и транспортирането на повече кислород, което пряко води до увеличаване на аеробната издръжливост. Затова Inosine е най-подходящ за употреба преди физическа активност. Inosine е особено подходящ за спортове, при които се изисква голям аеробен капацитет, каквито са бягането на дълги разстояния, колоездене, плуване, някои колективни спортове.

Поради влиянието си върху сърдечната система, Inosine действа като кардиопротектор, като оптимизира сърдечната функция и помага за предотвратяването на сърдечни заболявания. Inosine стимулира и имунната система, като неутрализира множество вируси и противодейства на вирусните инфекциите. Именно затова, Inosine се използва успешно за подсилване на имунната система и лечение при вирусни заболявания.

Начин на употреба : Приемайте 2 капсули , 1-2 пъти дневно. Препоръчителен е приема преди тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Overeem
Overeem
13 Декември 2016

Страхотен продукт. Въпреки, че не съм фен на марката инозина върши чудесна работа.С креатин и бета аланин в комбинация 12 рунда бокс станаха като разходка в парка и след тях има сила за още..Силно препоръчвам
Рис
Рис
20 Май 2016

Вече месец някъде го приемам и съм адски доволен, както гласи предният ми коментар марката е повече от добра!
Дарина
Дарина
11 Май 2016

Чувствам се по - надъхана и по - мотивирана имам чувството, че правя всичко двойно повече на тренировката !
Коко
Коко
06 Май 2016

Дека, да доста добре влиае на аеробните спортове, защото засища организма с кислород! Няма да сбъркаш
Dekata
Dekata
06 Май 2016

CHuh che za boks go izpolzvat mnogo, kak mislite?
Краси
Краси
05 Май 2016

Мисля че няма проблем да го пиеш колкото време искаш, по мой наблюдения обаче е добре на 3-4 месеца да правиш пауза от 2-3 седмици, за да не придобиеш резистент, въпреки че не съм сигурен дали важи точно за инозина, аз това го използвам за всички добавки
Били
Били
05 Май 2016

Имате ли представа колко време може да се пие ?
Mutated
Mutated
06 Април 2016

Съгласен съм с коментарите по долу, усещам го дори от 1 капсула. Двойно повече въздух и енергия, като цена също е добре и стига за доста време.Останах много приятно изненадан от действието, не очаквах чак толкова добре да работи.
Рис
Рис
03 Април 2016

Аз лично съм доста доволен от всичките продукти на тази марка, така че със сигурност ще си го закупа след няколко дни
Sotir Sotirov
Sotir Sotirov
23 Февруари 2015

Вземам по капсула преди да ходя да плувам.....нямам спиране
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЧесто купувано с:Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Pure Inosine от PURE Nutrition USA

Pure Inosine

Подкатегории: Инозин    Марка: PURE Nutrition USA    Разфасовка: 100 капсули
35 лв.